Следвайте "Буднаера" в Телеграм

УЖАС: Мародери налазиха Царево

Полицейски екипи извършват охранителна дейност в зоните с повредена или унищожена собственост на гражданите, за да не се допуска мародерство в Царево, съобщи МВР. Властите следят и дали ще се активизират свлачища в рисковите райони на общината.

Оттам посочиха, че през изминалата нощ не са регистрирани сигнали за бедстващи хора на територията на община Царево, няма данни и за такива в неизвестност.

Екип на полицейското управление в Царево с граничен полицейски кораб обикаля акваторията край Царево за установяване на опасни предмети, попаднали в морето. Движещи се пеша патрули извършват обход по бреговата ивица на къмпинг „Арапя“ и „Нестинарка“, като освен за опасни предмети, следят и за посегателства срещу оставеното имущество на гражданите.

Трафикът по пътя Синеморец – Ахтопол – Царево все още се извършва по обходен маршрут през къмпинг „Нестинарка“. В по-късните часове се очаква отваряне на основния път и възстановяване на трафика в нормален ритъм.

БТА припомня, че днес трябва да започне разрушаването на моста, който стана причина за затваряне на отсечката, тъй като състоянието му не позволява преминаване на автомобили.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: УЖАС: Мародери налазиха Царево - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!