Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Васил Терзиев и Борис Бонев празнуват с парти и заря траура за жервите от потопа в Царево

Би Нюз

Празничните събития и зарята за Съединението бяха отменени в цяла България в знак на траур за жетвите от водното бедствие в Царево. Само за жълтопаветните невнятни либерали от “Спаси София” и “Продължаваме Промяната” траурът нямаше значение и кандидатът за кмет и водачът на листата им го отпразнуваха със заря и рок концерт в квартал Овча купел в столицата. На кандидатите от сенките на ДС и БКП емпатията им е чужда. Либералният планктон си празнува, и нищо не може да го спре – дори това, че загинаха българи, а любимите им плажове и къмпингите в Нестинарка и Арапя са отнесени от стихията и на морето е истинска екокатастрофа.

Ето как ги подигра техният доскорошен съмишленик и пиар експерт Ивет Добромирова, която разгроми и нелепата министърка на туризма, която изтри снимките от фейсбука си с речните костенурки, които издави в морето.

“Загинали, бедствие, трагедия. Нищо не може да спре устрема на добрите сили за политически успех.

На снимките – празник тази вечер в Овча купел със заря и рок концерт и фотосесия на министърка от бедствието с костенурка и без.”

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Васил Терзиев и Борис Бонев празнуват с парти и заря траура за жервите от потопа в Царево - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!