Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Американският конгрес взима решение какво и е нужно на България, а не обратното!


Strahil Angelov

Преди дни се появи и започна да се тиражира следната новина: "САЩ решиха да продадат на България бронирана техника....."

Обърнете внимание, че ТЕ са РЕШИЛИ какво и за колко пари да ми продадат! Т.е. не България решава какво да закупи, а продавача ни "задължава" да платим нещо и впоследствие евентуално да го придобием.

Американският конгрес взима решение какво и е нужно на България, а не обратното! С две думи страната ни не може и няма право на преценка - някой казва имам едикакво си и вие трябва да го закупите. Преведете парите в срок до....! Не сме индианци и това е България, а не "резерват", за да се разпорежда някой по този брутален и безкрупулен начин.

С всеки изминал ден това правителство само и единствено утвърждава колониалния статут на Родината ни! Денков и шайката му имат само едно единствено предназначение - да разчистят скелетите от гардероба на Борисов, като междувременно изпълняват безпрекословно нарежданията на едно задкулисие в САЩ, което стои зад дементния Джо Байдън и може утре да разпореди да се отдаде на концесия и БНБ, например! Друго няма!

Тези славоукраинстващи фигуранти в никакъв случай не трябва да остават начело на България тази зима!

Аз ще се включа в протеста на 7-ми септември!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!