Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Български пилот засне странни светлини в небето по време на полет (ВИДЕО)


Стоп кадър от видео, публикувано от пилота Марио Бакалов във Фейсбук

Пилотът Марио Бакалов и негови колеги наблюдавали странни светлини по време на полет от Казабланка за Франкфурт през нощта. Той публикува видео с необяснимия за него въздушен феномен във Фейсбук. Ето какво разказа българинът, който е пилот на А320:

„Един от най-честите въпроси, който получавам е дали някога съм виждал НЛО.

За разочарование на повечето хора, до сега винаги съм отговарял с не. Разбира се, на небето се срещат всякакви интересни феномени като северно сияние, ярки метеорити, различни сателити, отражения и други, но за всички тези наблюдения съм имал логично обяснение.

Ето обаче, че след близо 20 години във въздуха и 12 000 летателни часа за първи път наблюдавахме с моите колеги нещо, което силно ни впечатли, без да можем да си го обясним: на полет от Казабланка за Франкфурт през нощта пред нас се появяваха и изчезваха в рамките на половин час три светлини.

Попитах астрономи като Тихомир Димитров каква може да бъде причината за това явление, но не получих конкретен отговор.

За това се обръщам към вас. Знам, че в аудиторията ми има пилоти, физици, астрономи, математици, изследователи. Виждал ли е някой нещо подобно и може ли да разкаже за какъв феномен става дума. Сигурен съм, че заедно ще намерим логичен отговор.“

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Български пилот засне странни светлини в небето по време на полет (ВИДЕО)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!