Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Костадинов: Не изключвам следващите месеци да има убийства и на политици

Убийството на Алексей Петров е политическо, посочи той

"В момента ни управлява една организирана престъпна сглобка. Явно са започнали да се настъпват вътре в нея и аз не изключвам вероятността да има и политически убийства в страната следващите месеци. Убийството на Алексей Петров е политическо. Днес Бойко Борисов каза това, което ние повтаряме от няколко седмици. Смешно е, че МВР не работи по версията за политическо убийство. Не мога да кажа кой политик е застрашен. Очевидно цялото правителство е застрашено, защото явно се настъпват в тази сглобка и започват да се стрелят. Отново питам кога Кирил Петков ще бъде извикан да дава обяснения за връзките си с Алексей Петров."

Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов, който коментира думите на Бойко Борисов, че убитият преди две седмици Алексей Петров е имал участие в съставянето на правителството. 

По-рано днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира: „Алексей Петров беше близък с бащата на Кирил Петков, с тях. И той, като всички нас, Бог да го прости, търсеше варианти да се направи нещо стабилно след тези пет поредни ли, колко избори бяха, поне за важната законодателна рамка да е факт“.

"Когато границите между организираната престъпност и организираната държавност са размити, на практика не знаем къде свършва мафията и почва държавата, посочи Костадинов. 

Според депутата е очевидно, че в момента ни управлява една „организирана престъпна сглобка“, която си е поставила една единствена цел – да гарантира физическото си оцеляване. По думите му явно вътре в тази сглобка има някакви „настъпвания, защото виждаме, че започнаха да се избиват един друг“. Костадинов не изключва вероятността да има и други, особено пък политически убийства, в следващите месеци", е мнението на Костадинов.

"Не очаквам нищо за "Турски поток". Явно прокуратурата работи добре в изпирането, а имаме човек за премиер, чиято единствена научна разработка е за прах за пране. Премиерът ни е химик. Той затова беше избран за министър-председател, за да изпира. Нищо не очаквам от прокуратурата", коментира още той.

"Инфлацията вече е двуцифрена. Външният ни дълг вече е 10 млрд. На фона на всичко това се говори за либерализация на пазара за ток. Това ще предизвика ценови шок и катастрофа. Ние ще се борим това да не се случи.

Ние питаме - защо Българската армия беше разоръжена и ни се отговаря - защото е по-евтино да имаме чужди бази в нашата страна, отколкото да поддържаме собствеба армия.

НАТО и настоящата форма на членство на България в тази организация е заплаха за националната сигурност, но ни се отговаря, че иначе няма кой да ни пази. В Конституцията ясно пише, че териториалната сигурност и цялост на България се осигурява от Българската армия. Сега ще има промени в Конституцията и нищо чудно да запишем, че американската армия ще се грижи за нашата национална сигурност", каза още Костадинов в отговор на медийни въпроси. 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Костадинов: Не изключвам следващите месеци да има убийства и на политици

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!