Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗНЕНАДВАЩА РОКАДА: Скандална блондинка, взела интервю на Кирил Петков с минижуп, е новият екранен партньор на Златимир Йочев (СНИМКА)

АВТОР:  ПИК

С нова партньорка в сутрешния блок се уреди водещият на "Тази сутрин" Златимир Йочев. 

От 4 септември, когато официално започва есенният телевизионен сезон, въпросите на гостите в студиото Йочев ще задава в комбина с Мария Цънцарова.

За последните две години Златимир Йочев се превърна в едно от най-харесваните лица и спечели доверието на зрителите. От телевизията пък не пропуснаха да изтъкнат, че Цънцарова е един от най-награждаваните журналисти в страната. Събирането на двамата водещи на екран ще предостави на публиката още качествено и ексклузивно журналистическо съдържание, обещават от медията.

"Златимир Йочев и Мария Цънцарова са две от нашите емблематични лица. Радвам се да ги съберем като двойка, защото са изявени професионалисти с характер и харизма, които ще се допълват чудесно в микса от теми и новини – независимо дали говорим за представяне на политически, икономически или социални въпроси. Пожелавам им успех и съм уверен, че тяхната енергичност и амбиция ще изведе предаването на още по-високо ниво", заяви Антон Хекимян, Директор "Новини, актуални предавания и спорт".

Връща се и старият начален час на сутрешния блок - 6:00 ч., вместо летния - 7. 

Сутрешните емисии новини се увеличават с една повече. Новинарите Виктория Готева-Димитрова и Ивайло Везенков ще запознават аудиторията с най-важното от България и света в 06:00, 07:00, 08:00 и 09:00 часа.

Около Мария Цънцарова винаги се заформят интриги. Преди време тя скандализира зрителите на бТВ, като се появи със скандално къса рокля на интервю на бившия министър-председателя Кирил Петков. Диалогът им бе излъчен на запис, а  срещата бе в Министерски съвет. Въпреки това Цънцарова смело реши да погази протокола и да кръстоса крак връз крак, излагайки на показ бедрата си.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ИЗНЕНАДВАЩА РОКАДА: Скандална блондинка, взела интервю на Кирил Петков с минижуп, е новият екранен партньор на Златимир Йочев (СНИМКА) - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!