Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Емин замита с опашка: Лъжа е, че съм искал детето ми да заеме мястото на друго

Не съм парадирал със служебното си положение, твърди съветникът на министъра на отбраната

Lupa.bg

Името на Мустафа Емин - депутат от "Демократична България", беше замесено в скандал. Медицинска сестра от "Пирогов" се оплака, че поведението му не е било в тон с добрите поръдки, а Емин се е държал невъзпитано и арогантно.

Според сестрата Мустафа Емин, който е съветник на министъра на отбраната, е настоявал неговото дете да бъде прегледано по спешност, независимо, че в шоковата зала лекарите са се борили за живото на друго дете в спешно състояние.

По-рано днес Мустафа Емин заяви пред Lupa.bg, че всичко това е клевета, твърдейки, че не е бил той. Оказа се, че първоначално неговото име е било объркано в поднесената информация и той е решил да се възползва от тази малка неточност.

Но часове по-късно той сподели и неговата гледна точка:

"Истината за случилото се вчера: Детето ми пада и разбива челото си на ръба на маса. Съпругата ми го закарва в болницата в Люлин, откъдето ги насочват към Пирогов. Стигнах до болницата в Люлин, когато излизаха от нея и видях разбитото му челце. Пристигнахме в Пирогов около 19 ч., където за повече от 3 часа и половина минах през 4 кабинета с детето на ръце", разказа Емин своята версия.

Политикът използва профила си в социалната мрежа Фейсбук, за да сподели неговата история и истина.

Ето какво още написа членът на "ДБ":

"Възможно е да съм бил емоционален, макар да съм спокоен човек. Ако съм оскърбил някого, извинявам се.

Благодаря на лекарите и екипа, който се погрижи да зашие разбитото чело на детето ми.
Дълбоко невярно е обаче, че съм искал детето ми да заеме мястото на друго дете. Това е нечовешко поведение, на което не съм способен.

Не съм парадирал със служебното си положение, гледам на него като на възможност за служба, а не като на привилегия. Извинявам се, ако съм бил невнимателен в общуването си към някой от лекарите и сестрите в Пирогов. Вярвам, че истината излиза наяве рано или късно и съм готов да понеса цялата отговорност за всяко свое действие.

Това, което не мога да допусна, е дъщерите ми да растат с дори най-малкото съмнение, че баща им може да постъпил нечовешки, както се твърди. Затова ще споделя своята гледна точка. Ще го направя и в национален ефир, утре сутрин по Нова телевизия".

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Емин замита с опашка: Лъжа е, че съм искал детето ми да заеме мястото на друго - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!