Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПП до Narod.bg: Асен и Лена въртят търговия с кметове и съветници зад гърба на Киро, сумите са шестцифрени


Асен Василев и Лена Бориславова обърнаха партията на търговско дружество, жалват се от ПП

Политиката ни вече се свежда до обикновена търговия – дуото Асен Василев и Васил Величков, за които Narod.bg писа, че се готвят за манипулират местния вот на 29 октомври, пресяват всички кандидати за кметове и съветници от ПП, като приоритет са онези с най-дълбоките джобове.

Васил Величков е в основата на IT схемите в „Промяната“, целящи служебна победа на 29 октомври

Това алармира пред Narod.bg вътрешен източник от „Продължаваме промяната“, бесен на търговското дружество, в което се превърнала партията на харвардци.

Информаторът е категоричен, че в момента в ПП върви сериозна търговия с постове в местната власт – за кметски стол исканата сума е шестцифрена. В сделките участвала и чевръстата адвокатка Лена Бориславова, която вършеела заедно с Асен Василев и Васил Величков зад гърба на възлюбения си Кирил Петков.

Тандемът Василев-Величков възлагал ключова роля на държавната компания „Информационно обслужване“ така щото с „коректната” настройка на софтуера на машините след местните избори Асен Василев да получи достатъчно власт, че да управлява еднолично партията.

Както първи разкрихме, главна роля в машинациите на софтуера има вечният нелегитимен съветник в Министерски съвет Васил Величков. Последният се изживява като IT гуру на „Промяната“ и беше осветлен и като участник в кабинета „Кирил Петков“, където уж беше съветник по киберсигурност на вицепремиера Калина Константинова.

Документ за официалното му назначаване на такава позиция така и не се намери.

Величков отдавна има мераци да овладее и държавния IT сектор през „Информационно обслужване“ и неговия близък приятел – облеченият във власт Асен Василев, активно му помага в това, призна източникът от „Продължаваме промяната“.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ПП до Narod.bg: Асен и Лена въртят търговия с кметове и съветници зад гърба на Киро, сумите са шестцифрени - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!