Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Киро Петков с мутри от НСО-то си буйствал в Благоевградски аквапарк и застрашил живота на много хора!

Би Нюз

Простотиите на Просто Киро и гавазите му из страната се вихрят с пълна сила.
„Измамникът от Харвард“ днес застраши живота на десетки, за да си прави пиар на гърба на Черепа и за да си спести неудобните въпроси за връзките си с него и с убития Алексей Петров – Трактора.

С остро писмо излезе Община Благоевград по повод посещението на Кирил Петков в Аквапарка на града. От него се разбира, че бившият премиер и гардовете от НСО са пренебрегнали указанията на охраната да не влизат в неработещия обект, където политикът даде интервюта. Стигнало се до стълкновение между общински служители и гавазите от НСО, които не го допускали до собствения им обект, където Кирчо се вихрил с три мисирки от БТВ, БНТ и Нова. Те били вкарани незаконно от него в запечатания обект. Пълно беззаконие от върховете на държавата.
Това е поредната хулиганска и мутренска изява на видимо неадекватния Кирил Петков това лято. Преди дни той нападна с гавазиъе си плажуващи на плажа Корал, които му потърсиха сметка за лъжите, с обиди „тъпак“ и „капут“ и като по чудо не се стигна до мадов бой с кръв и жертви.

Ето какво гласи съобщението на общинското ръководство.

„Днес в Благоевград бившият премиер Кирил Петков и свитата му нахлуха без каквото и да е разрешение в сградата на Аквапарка в града, която е не само публична общинска собственост, но и е затворена със заповед, тъй като е опасна за ползване.

Това е не само грубо неспазване на закона, но и с действията си Петков е застрашил живота на граждани и служебни лица, канейки ги на територията на разрушеното съоръжение без законово разрешение.

На място, по сигнал веднага са се отзовали служители на общинския „Инспекторат“, които са опитали да предотвратят незаконосъобразното нахлуване, но са спрени от охраняващите бившия премиер служби на НСО.

Припомняме, че общински „Инспекторат“ неколкократно е залавял крадци на мястото на опасния обект, за които сме сезирали МВР и Прокуратурата. В тази връзка, от Община Благоевград припомняме, че законите важат за всички!

Снимането на предизборни клипове в затворени общински обекти и всякакви предизборни прояви там се допускат само с разрешение от местната власт с цел именно безопасност за здравето на присъстващите. Ако такова разрешение бе поискано по установения ред, то щеше да се получи със съответните инструкции за спазване на безопасност.

Всеки е добре дошъл в община Благоевград, включително и Кирил Петков, стига да спазва законите и правилата“, завършва писмото.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Киро Петков с мутри от НСО-то си буйствал в Благоевградски аквапарк и застрашил живота на много хора! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!