Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПП-тата се спасяват на острови в Тихия океан: Асен Василев взима изборите с измама (СХЕМАТА + ДОКУМЕНТ)

Спомняте ли си мега скандалния запис от спявката на „Продължаваме промяната“, осветлена от Радостин Василев? В откровения разговор, разкрил истинските намерения на ПП-тата, измежду многото брутални истини, една се открои с особена наглост – че харвардските мошеници планират „за 4 г. ще опаткаме ситуацията и всеки ще си отиде на острова в Тихия океан“.

Думите са на нежния провал в Министерството на културата – невнятния Атанас Атанасов, по една „случайност“ от родния град на Асен Василев – Хасково, и пак така „случайно“ спряган също като него с нестандартни щения.

А как може да се уреди райски живот на остров в Тихия океан, ако си извън властта? Затова и цел на №1 на ПП, респективно на премиера в сянка, за какъвто спрягат Асен Василев, е постигането на изборна победа на местния вот наесен, за да имат лостове за управлението на финансите на българските общини, откъдето може да се очаква голямото монетизиране на участието във властта.

Арестуват за държавна измяна Кирил Петков – свидетелят на Божков и Пригожин, който арестува Бойко Борисов?

Според източник на Narod.bg ПП-тата смятат да вдигнат изборния резултат на своята очевадно потъваща коалиция с измами, така щото да постиган лелеяната си мечта – за 4 години да „опаткат ситуацията и всеки да си отиде на острова в Тихия океан“.

По традиция вдигането на изборния резултат на политически труп като „Продължаваме промяната“ е невъзможно без фалшификации.

За подготовката на изборната схема вече съобщи „Труд“, който осветли странна среща, състояла се миналата седмица. На спявката между представители на ЦИК, двамата вицепремиери Мария Габриел и Асен Василев и фирмата-производител на машините за вота „Смартмарик“ станало ясно, че досега само тя е правила модификациите на софтуера, но целият процес се е изпълнявал от българският й партньор „Сиела“.

Асен Василев е наясно къде трябва да натисне, за да вземе ПП изборите по втория начин

Не така обаче мисли премиерът в сянка Асен Василев. Той заявил на срещата, че „Смартматик“ трябва да си сътрудничи с държавната ИТ фирма „Информационно обслужване“, явно тук е разковничето, което може да донесе служебна победа на харвардските измамници.

Не е тайна, че нежният хасковлия има близка връзка с вечния съветник в Министерския съвет Васил Величков. Последният се изживява като ИТ гуру на Промяната и беше „осветлен” като част от кабинета „Кирил Петков“ уж като съветник по киберсигурност на Калина Константинова. Официален документ за неговото назначаване, обаче, така и не се намери. Величков отдавна има мераци да овладее и държавния ИТ сектор и неговият приятел Асен Василев активно му помага в това, смята източникът на Narod.bg.

Калина Константинова, вицепремиер в кабинета „Петков“, промотира „IT спеца“ Васил Величков

Сега Васил Величков „шета” из коридорите на властта с нова титла, която си е закачил – съветник на министър-председателя. Дали това е така, никой не знае. По-страшното е, че според очевидци връзкарят хем твърди, че е съветник на премиера Николай Денков, хем плаши с името на… Асен Василев.

Името на Васил Величков липсваше сред официалните съветници в кабинета на харвардските измамници

Факт е обаче, че имено финансовият министър и лидер на ПП се е намесил и от няколко дни е сменен Иван Гетов, дългогодишен шеф на Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“(ГРАО) при МРРБ, които правят изборните списъци и проверките за това колко пъти е гласувал един гражданин – друг ключов процес в изборите.

В досегашната работа на ГРАО нито едно правителство, партия или организация не е намерила проблем. Нито една. Въпреки това никой не обясни защо беше сменен дългогодишният ръководител на ГРАО два месеца преди изборите.

Така, след като стана ясно, че Промяната „пере” най добре, а овладяването на МВР и службите е вече факт, идва ред на следващата стъпка на харвардските закани от станалия печално известен запис от националния съвет на Промяната – овладяването на изборите като процес и резултат.

Очевидно сега е ред на „Информационно обслужване“ АД, които обработват резултатите от изборите. Според схемата на Асен Василев фирмата трябва да напише и софтуера за машинното гласуване. Това вече е сериозна заявка за „превъртане” на играта – хем обработват, хем пишат софтуер за машините, като целта е постигане на „правилните” резултати.

Остава въпросът защо на изпълнителната власт взима решения какво да се случва с ключови изборни процеси, при условие, че според Изборния кодекс Министерският съвет и неговите представители отговарят за охраната и материалното снабдяване, но не и за това как се правят и с какъв софтуер изборите, което е изключително задължение на ЦИК.

След тази среща не става ясно защо някой друг трябва да прави софтуера за машинното гласуване, ако досега работата на Сиела е приемана от всички различни състави на ЦИК.

И защо оставят Асен Василев да определя какво да се случва с ключов процес в държавата като изборите! Май сме в нов преход и с нови мутри – софистицирани и завършили Харвард.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ПП-тата се спасяват на острови в Тихия океан: Асен Василев взима изборите с измама (СХЕМАТА + ДОКУМЕНТ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!