Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Водеща новина" било завръщането на някой си Божков! Представят ни го като новия Ботев, който отново е преплувал Дунав - като

Strahil Angelov

"Водеща новина" било завръщането на някой си Божков! Представят ни го като новия Ботев, който отново е преплувал Дунав - като революционер и освободител. Всъщност това е просто част от криминалната хроника, в която превърнаха ежедневието ни, за да прикрият всичката останала мерзост, с която е пропита властта или както те сами се наричат - "сглобката".

За мен водеща новина е, че правителство, което няма и 100 дни стаж се ползва с одобрението на едва 20% от народа!

И е така, защото беше създадено с измама, подменен вот, без определени цели и посока, които по някакъв начин да кореспондират с интересите на Родина и народ. Сглобката бе мотивирана от алчност, лицемерие и тежка колониална зависимост и сервилност. Такова нещо няма как да се подкрепя от никой нормален и честен човек - то може само и единствено да буди отвращение и погнуса.

Няма как основен приоритет на една бездарна клика да е "изпирането" на един мафиотизиран и корумпиран елит и това да се хареса някому, освен на тях самите. Няма как водеща идейна база да е една пещерна русофобия и всичко да се върти около нея за сметка на икономическите и политически интереси на Отечеството ни, използвам тази дума, защото вече е пределно ясно, че държава нямаме.

Не може да се прикрива едно политическо падение с неолиберален варваризъм спрямо историята, паметниците, културата и традициите на българския народ - това води само и единствено до омраза и презрение. Българите се умориха от монотонен политкоректен "новоговор", от кухи и нищо незначещи словоизлияния на нискоинтелигентни и малограмотни демагози. Дошло е време нещата да се нарекат с истинските им имена! Никой не желае повече да слуша бръщолевенето на шепа индоктринирани жалки измамници, които се опитват да прикрията корумпираната си и алчна същност зад украинското знаме! Тази демагогия е безвъзвратно изчерпана и дискредитирана.

Така, че не Божков и неговото битие и житие са "водещи" в дневния ни ред, а това, че никой не иска да бъде управляван от безпътници и откровенни лъжци, зад които стои криминален контингент и Галя от посолството! Важно е това, че все повече хора откровенно заявяват, че не искат този октопод да продължи да обвива със слузестите си пипала Родината им и че криминалния и лицемерн модел, който им се предлага е неприемлив за тях.

Все по-трудно става за "менторите" да прикриват, че всъщност им е нужна само и единствено територията, а народа, който я обитава е напълно излишен и даже вреден за плановете им. Ние им пречим!

Това е! Власт, която се държи като чужд окупатор!

ОСТАВКА!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!