Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БСП: Планира се износ на С-300, пазещи АЕЦ „Козлодуй“ и София, за Украйна


Зенитно-ракетен комплекс (ЗРК) С-300. Снимка: ВВС на България

БСП съобщи, че България планира да изнесе комплекси от противовъздушната отбрана на страната ни за Украйна.

„Планира ли министър Тагарев предаването на зенитно-ракетните комплекси C-300 на Украйна? Защото информацията, която имаме е, че се планира това да се случи на две стъпки. Първо, да бъдат предоставени боеприпасите към тези зенитно-ракетни комплекси и след това, по предлог, че няма откъде да бъдат намерени нови и ресурсът на сегашните е изтекъл, да бъдат предадени и самите зенитно-ракетни комплекси”, каза депутатът Кристиян Вигенин, като предупреди, че  те пазят АЕЦ „Козлодуй” и София и няма с какво и как да бъдат подменени.

Владимир Тупавичаров: Докато празнуваме чужди празници и воюваме в чужди войни, цените избуяват, като коприва зад нужник. Иде есен, господа, народът ще се прибере от почивките с изострена кинтонемия и що да види - храната станала на цената на кокаина. Ще ви бутнат, като стой та гледай, а партньорът ви в сглобката ще води хорото. Изпран, изгладен, за чий сте му. И БТР-ите си дадохте, с какво ще ни мачкате, като дойдем?

Вигенин подчерта, че се увеличават рапортите за напускане в армията.

„Искаме да знаем какво ще предприеме министърът, ако това е така, да не се случва и да бъде укрепена Българската армия”, каза депутатът.

БСП зададоха още един въпрос къй военния министър Тодор Тагарев, свързан с резиденция „Лозенец” и дали се планира да бъде извадена от Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно-почивно дело”, да бъде предадена на управление на Министерски съвет с перспектива да бъде приватизирана и там да бъде изграден жилищен комплекс.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: БСП: Планира се износ на С-300, пазещи АЕЦ „Козлодуй“ и София, за Украйна

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!