Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Русия стреля по всичко в Черно море. Дали случайно това има нещо общо с информацията, че имало напрежение в БА и напускащи?

Анастасия Гешева

Рано или късно и родните глобалисти ще усетят, че времето им свърши. Рано или късно ще разберат, че това, което правят и са намислили да правят, вече няма да се получава. Засега все още имат право да се правят, че всичко си е като в 1990 година и в 2001, когато САЩ просто така си превзеха Ирак. Още малко ще могат да се правят, че нищо не знаят и нищо от тях не зависи докато тъпчат пари във всичко дупки.

CNN твърдели, че България била.....страна по зърнената сделка, съобщават някои медии у нас. На лапнишараните, които пасат трева може и да им ги разправят тези! България не е и никога няма да бъде страна по тази сделка! Тя е от друго ниво, много над компетентността на България като фактор в международната политика. Но че приятелчетата на Българската политическа върхушка от САЩ могат да накиснат България в блатото на военни проблеми и тежки катастрофи, съм абсолютно сигурна! И понеже нашите балони с райски газ, не знам защо наричани министри, могат да бъдат накарани да направят всичко, що да не ни бутнат трафика на оръжие в Черно море. Само шараните си мислят, че украинците превозват жито за бедните нещастни африканчета със зърновозите. Има ли пилот в българския правителствен самолет! Знаят ли Денков и Габриела, за Киро оръфляка не питам, в какво точно забъркват България с "участие" в зърнената сделка? Заместваме Русия!?!? И после, България няма никаква международна тежест за това. С него се занимават Катар, Турция, Китай и Русия. Дали в тази компания някой е чувал за Денков, Менков, Габриела или незнамкойси Тагарев? Русия стреля по всичко в Черно море. Дали случайно това има нещо общо с информацията, че имало напрежение в БА и напускащи?

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Знаят ли Денков и Габриела, за Киро оръфляка не питам, в какво точно забъркват България с "участие" в зърнената сделка?

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!