Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Lupa.bg: Дъщерята на Алексей Петров изведена в Израел след убийството му

25-годишната Диляна замина за Тел Авив само ден след разстрела на татко си

Малката дъщеря на Алексей Петров от връзката му с Ива Павлова - Диляна, е била изведена незабавно в Израел часове след убийството му, научи сензационно Lupa.bg. В четвъртък, по-малко от денонощие след разстрела на Трактора, 25-годишното момиче е заминало за Тел Авив.

Решението е било взето от майка й, както и от експертите по сигурността към застрахователната компания "Лев Инс", която е основно собственост на бившата барета и половинката му Ива Павлова, както и на неназовани "израелски експерти". Щерката Диляна също е интегрирана във фамилния бизнес - тя движи ресторант "Делвите", който е прехвърлен на нейно име.

Не е известно по каква причина е преценено, че дъщерята на Трактора трябва да напусне България и дали тя се чувства застрашена. Според запознати, в Израел са изнесени голяма част от авоарите на Алексей Петров, освен това там той се ползва от закрилата на бивши генерали от МОСАД, приближени до Нетаняху.

Ресторант "Делвите", собственост на Алексей Петров, официално се води на името на 25-годишната му дъщеря Диляна

Алексей Петров официално има две дъщери - 25-годишната Диляна, дете от връзката му с Ива Павлова, и голямо момиче от първия му брак с Мариана, с която всъщност никога не се е развеждал. Според източници на Lupa.bg обаче той има още две деца - момчета, от авантюри с други дами, които е признал. Както сайта ни единствен съобщи, простреляната с него на 16 август Мирослава е родила син преди 4 години, кръстен на бащата на Трактора - Илия. Смята се, че детето е от Алексей Петров, то дори има удивителна физическа прилика с него.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Само в Lupa.bg: Дъщерята на Алексей Петров изведена в Израел след убийството му - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!