Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Григор Лилов: Убийството на Трактора. Стига с тези бръщолевения!

Grigor Lilov - Убийството на Трактора 2. СТИГА С ТЕЗИ... | Facebook

Убийството на Трактора
2. СТИГА С ТЕЗИ БРЪЩОЛЕВЕНИЯ!
.
Аман от глупостите на колеги, спецове, МВР и прокуратура.
Алексей Петров е бил само с една жена, о, не, ще се поправим, сбъркахме - бил освен с нея и с трима охранители, там редовно намиращата се в отлична физическа форма бивша барета бягал с нея крос (възраст на спътницата - 48 години), ох, сбъркахме, не бягал крос, а там се разхождал редовно, простреляната жена се развикала за помощ и я чули, ох, не я чули, но тя, берейки душа, позвънила на тел. 112, берейки душа и прекрачвайки през прага на смъртта описала нападателя, тя била треньорка по тенис (в качеството си на директор и основен ръководител на ключови дружества на Алексей Петров!) и т.н., и т.н., и т.н. бръщолевения...
Ами продължавайте, дами и господа службаши, с тази ваша "професионална" експертиза! За да ви видим колко сте "способни" от една страна, а от друга - какво се опитвате да скриете.
.
Фактите!
Човек с толкова покушения срещу него не мърда дори до тоалетната без охрана, навсякъде ходи с бронирана жилетка (и сега е бил, за което се мълчи). И затова за най-сигурно е застрелян в главата - в окото, докато спътницата му е простреляна, така да се каже, обичайно - в гърдите.
И никакви охранители не е имало край тях, защото неговите са супер професионалисти - бивши червени барети, натренирвани редовно в израелски и западни школи до реакции на автоматизъм и щяха незабавно да открият стрелба и започнат преследване. И няма как жената да е "видяла" убиеца, а те - не, няма как умиращата от раната жена да е позвънила на 112, а те да не са!
.
Трактора и спътницата му са убити на разстояние само десетки метри от ресторант "Воденицата", както вече ви съобщих в предишния пост. Изстрели не са чути - било е със заглушител. Не са чути, защото на паркинга на това много елитно заведение винаги има пазачи и щяха веднага да сигнализират.
По моя информация двамата са обядвали там и по едно време решили да се поразходят, прекъсвайки обяда. И понеже се забавили, започнали да ги търсят
Останалото ви е известно.
.
Такава "разходка" - инцидентно мръдване встрани, може да има едно-единствено обяснение - някаква конспиративна среща с някого (мъж или жена), който не трябва да се знае от никой друг и да се види от когото и да е било с кои се среща.
"Воденицата" е много удобно място като предлог за такава среща. Тя е с много добра кухня и прекрасно обслужване, пълна е с елитни клиенти - политици, много едри бизнесмени, чуждестранни мениджъри и дипломати, така че присъствието на Алексей Петров въобще няма как да направи впечатление... И гората стъпва на прага й, както се казва. Мърдаш за малко навън в нея с дясната ти ръка в бизнеса - или сте предали "нещото", или сте получили указанията и се завръщаш - ни лук ял, ни лук мирисал.
Този път връщането не се състоя.
По-лесният отговор според мен е "защо". По-трудният е от кого.

1. МНОГО ВИДЕН ПОЛИТИЧЕСКИ
И БИЗНЕС БОС
ДНЕС БЕШЕ УБИТ
Над Драгалевци, до заведението "Воденицата" преди около половин час е убит Алексей Петров-Трактора, виден роден "бизнесмен", мащабен застраховател, много мащабен енергиен бос, бивша червена барета, служител на ДС, бивш подсъдим по делото "Октопод" за организирана престъпна група (оправдан окончателно юли 2021 г.), доскоро ръководител на работодателска организация, виден приятел на бившия главен прокурор Иван Гешев, бивш политик на светло и настоящ политик в сянка ( в неговото заведение "Делвите" се водеха консултации за съставяне на сегашната коалиция и правителство), бивш главен съветник в ДАНС, доскорошен член на надзора на НОИ, бил е съдружник на Пашата от СИК и съдружник на Бойко Борисов, тясно обвързан с няколко чуждестранни спецслужби... и т.н., и т.н.
Заедно с него е била жена, която е тежко ранена и е в критично състояние.
Трябваше да бъде засъден истински. И тогава щеше да си отвори устата и значима част от политическата мафия у нас щеше да влезе в затвора. Grigor Lilov

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Григор Лилов: Убийството на Трактора. Стига с тези бръщолевения!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!