Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Любовницата на Трактора Ива е майка на дъщеря му Диляна, момичето е на 25

Автор: Lupa.bg

Бившата барета Алексей Петров има дъщеря Диляна, която е на 25 години. Майка на момичето е дългогодишната спътница на Трактора – Ива Павлова, за която допреди години се твърдеше, че върти сериозна част от бизнеса на бившата барета, включително „Лев инс” и още десетки търговски дружества. Според последната информация, именно тя е простреляната заедно с него в кв. "Драгалевци". С нея, бившата барета живее повече от 25 години.

Преди да започне връзка с Трактора, Ива Павлова е била любовница на митичния Фатик. Тя идва в София от радомирско село.

След като е зарязана от Фатик, Ива се запознава с Алексей, докато ходи на басейна „Спартак”, успява да го впечатли с красота и чар. Трактора е женен за Мариана, с която така и не се развежда, въпреки че живее с изгората си.

Трактора оценява Ива във всяко отношение и я взима при себе си като касиер. Така тръгва и любовната им история, а по-късно Ива забременява. Дръзката дама напълно влиза под кожата на баретата, още повече като кръщава общото им дете на майката на Петров.

След раждането на дъщеря му, Ива става най-довереният човек на Алексей, той приема безусловно всяка нейна дума. Трактора обаче не се развежда с жена си, но се твърди, че двамата решават така, за да не изгуби голяма част от имуществото си.

С течение на годините, Ива влиза с твърда ръка в бизнеса на Петров, като проявява учудваща интуиция и успява да спечели много пари, докато той лежи в затвора. Твърдеше се, че Павлова притежава 6-7 хектарa държавна земя в Борисовата градина, както и че участва в управлението на няколко фирми, една от които „Лев инс”, приписва й се управлението на десетки търговски дружества, охранителни фирми, мандри, мебелни цехове, таксиметрови компании, туристически фирми, ресторанти.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Любовницата на Трактора Ива е майка на дъщеря му Диляна, момичето е на 25 - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!