Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кога ще бъде разпитан гражданина Кирил Петков за контактите му с покойния Алексей Петров?

Strahil Angelov

Кога ще бъде разпитан гражданина Кирил Петков за контактите му с покойния Алексей Петров?

Кога и по какъв повод го е виждал за последно? Колко са били близки и каква е била ролята на убития в партията, чийто председател е лицето Петков?

Очаквам службите да направят това още днес, ако изобщо имат намерение да разследват поредния показен разстрел в София!

Още преди убийството на Къро в ЮАР от прокуратурата разспространиха запис, в който същият твърди че Асен Василев и Кирил Петков са му в "джоба" и ще му помагат за отстраняването на тогавашния главен прокурор, срещу който междувременно бе извършен опит за покушение! Някой разпита ли тези две лица след убийството на мафиота, който твърди, че са "негови момчета"? Най-вероятно НЕ! Напротив - тези типове превзеха държавата с помоща и благословията на посолството и отстраниха главния прокурор на Републиката, защото ги нарече "политически боклук", а и по-интересното е, че им поиска имунитетите като народни представители, за да им повдигне обвинения.

Сега още един приближен на ППДБ се спомина - явно това е някаква тенденция, която започва много да смърди!

Никой в службите не обърна никакво внимание на изтеклия в медиите запис от "съвещанието" на колективния управителен орган на политическа партия ПП, в което се говори открито за превземане на властта с незконни средства.

Нещата ще се влошават и то драматично - управляват ни престъпници, някои от които са и психопати в медицинския смисъл на думата! В Родината ни цари тотален произвол, беззаконие и ширеща се корупция, която се е просмукала дълбоко във всички системи и органи на държавата.

СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ НА ПЕТРОВ И НЕКА БОГ ДА ГО ПРОСТИ!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!