Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЖИВА Е! Застреляната с Трактора Мирослава е в кома

Почина и жената, застреляна с Алексей Петров – успяла да даде описание на убиеца преди да издъхне

Простреляната с Алексей Петров жена - интимната му партньорка от в последните 18 месеца Мирослава, все още е жива. Тя е в шокова зала в много тежко състояние и лекарите правят всичко да спасят живота, казаха преди минути от "Пирогов". 

Малко по-рано до медиите стигна информация, че приятелката на Алексей Петров е починала в болницата. 

До този момент никой не дава официална информация коя точно е тази жена, но по непотвърдена информация това е самата мистериозна Мирослава - дясната ръка на Трактора.

Дамата, която от отскоро живее на семейни начала със сочения за глава на родния октопод Петров, е председател на Уставния съвет на застрахователното дружество „Лев Инс“. Надарената с изключителна красота дама не се появява по телевизията, никога не е давала интервю, няма да я видите и по светски приеми. Мистиката около образа й се допълва и от факта, че в интернет търсачката Google няма нито една нейна снимка. Малко се знае до този момент и за биографията й.

Цивилни ченгета пазят простреляната с Алексей дама

За сериозни мерки в "Пирогов" да запазят сигурността на ранената жена, присъствала на убийството на Алексей Петров, научи Lupa.bg. Цивилни ченгета бдят пред операционната, и гледат накриво всеки, който се навърта в коридорите. В цяла София се спират и проверяват коли.

Простреляната жена се явява основен свидетел на зверското престъпление и криминалистите се страхуват да не би килърите да я потърсят в спешната болница. 

По наша информация жената е видяла много ясно убиеца и е успяла да го опише на разследващите. После обаче заради загубата на много кръв състоянието й рязко се влошило.

По първоначална информация жертвата е причакана с кола, като опитът е бил да се убие и жената до него.  Алексей е издъхнал най-вероятно още от първия изстрел. Трактора е бил с трима души охрана.

Lupa.bg видя, че в цяла София се проверяват коли, вече криминалистите знаят от видео камери с каква кола са се оттеглили убийците. 

Най-вероятно в престъплението са участвали двама души, нищо че приятелката на Алексей Петров е казала за един. 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ЖИВА Е! Застреляната с Трактора Мирослава е в кома - Lupa BG

Първо в Lupa.bg: Цивилни ченгета пазят простреляната с Алексей дама - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!