Следвайте "Буднаера" в Телеграм

МЪКАААА, НИГЕР Е МЪКА!

Сърцераздирателният вой на евроатлантиците за това, че Нигер изрита американските подлоги на Макарон от държавата си, напоява обилно медийния ресор. Възмущението на демократично настроените люде у нас, че Нигер вече не иска да бъде ограбван от Франция, няма измерими граници. Че как може така! Явно е убеждението на евроатлантиците, че всяка една държава, в която има американски или на техни съюзници военни бази и в която чужди държави от позиция на силата ограбват природните им ресурси и ползват евтина работна ръка, трябва да се чувства горда от тая работа и да не рита!

А ето, Нигер рита срещу демократичния ръжен. Дори си позволи нахалството да изхвърли френските неоколонизатори и да поставя условия за доставката на уран за Франция. Който уран се произвежда в Нигер, следователно те си определят цената или бъркам нещо? 

Цялата гнусна и лицемерна маска на "демократите" лъсна в случая с Нигер. Не правят дори опити да оправдаят наглостта си, а директно вият, че са им нарушени интересите. Че какъв го дървят интересите на САЩ и Франция в Нигер, който е в Африка?!? Хайде, ще ми бъде много любопитно някой евроатлантик да се обоснове с аргументи.

И да, Нигер е важен. Защото нарита по чувствителните части Франция и САЩ. И защото най-вероятно не само ще му се размине, защото в Нигер зазвуча музиката на Вагнер, ами и дори други държави могат да го последват. А тогава музиката на Вагнер ще звучи на фона на истеричните павиански крясъци на евроатлантическите подлоги.

Елена Гунчева-Гривова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: МЪКАААА, НИГЕР Е МЪКА!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!