Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Причината за агресията на Франция е ЗАТВАРЯНЕТО НА НИГЕР КЪМ ФРАНЦИЯ И ПО СПЕЦИАЛНО ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ИЗНОСА ЗА ФРАНЦИЯ НА ЗЛАТО И УРАН

Заради събитията в Нигер задължително трябва да се уточни. Нигер е бивша (не много бивша, а съвсем настояща) колония на Франция и в момента Франция демонстрира чистата форма на колониалното съзнание, че колониите и трябва да и се подчиняват.

Нигер е държава в друг континент, друга раса и религия от френската. И претенцията на Франция към Нигер няма абсолютно никакво основание, освен колониалното мислене, което се изчерпва с простички представи - колониите съществуват само, за да хранят метрополията, нищо друго.

Ако Франция вкара войски в Нигер сега, това ще бъде тотално нарушение на международното право и дори ООН не може да издаде санкция за такова нещо. Причината за агресията на Франция е ЗАТВАРЯНЕТО НА НИГЕР КЪМ ФРАНЦИЯ И ПО СПЕЦИАЛНО ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ИЗНОСА ЗА ФРАНЦИЯ НА ЗЛАТО И УРАН, добивани в Африканската държава.

Сравняваме с Украйна и Русия. Украйна е не просто гранична на Русия държава, но нейна историческа основа, историческа територия, на която е основана първата руска държава. В Украйна живеят милиони руснаци, ако приемем "научните" твърдения на някои поредни болни мозъци, че украинският народ не е руски народ и има друг език и религия. Украйна е била съюзна държава в СССР и като такава нейните природни богатства за разработени от руснаци, от руската съветска държава за нуждите на целия конгломерат в СССР.

Украйна не е и никога не е била колония на Русия. И в изпълнение на 2 члена от устава на ООН Русия има международно правно основание за разрешаване на задачи в Украйна по линия на нацизма. Франция след Втората световна война води колониална война за своите колонии в Азия, в Индокитай и я загуби, след като изби 500 000 виетнамци.

Някои може и да си мислят, че живеят в 1945 та или в 1975 та, но тези времена отдавна отминаха и днес френският колониален капитал и управленска доктрина ще претърпи не просто поражение в Африка, но пълен крах. И се надявам, че се забеляза как Франция воюва за контрол на своите КОЛОНИИ НА ДВА КОНТИНЕНТА!

Между временно в Нигер ги чакат французите. Чакат ги и във Франция нигерци от двата вида - африканци и араби.

Анастасия Гешева

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Причината за агресията на Франция е ЗАТВАРЯНЕТО НА НИГЕР КЪМ ФРАНЦИЯ И ПО СПЕЦИАЛНО ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ИЗНОСА ЗА ФРАНЦИЯ НА ЗЛАТО И УРАН

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!