Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Великата демократична Франция вероломно и непредизвикано по никакъв начин нападна една от най-бедните държави в света - Нигер!

Strahil Angelov

Великата демократична Франция вероломно и непредизвикано по никакъв начин нападна една от най-бедните държави в света - Нигер!

Агресора твърди, че атакувал африканската страна за да възстановял "демокрацията". В превод на нормален човешки език това означава да върне на власт някакъв корумпиран сатрап, който отново да постели червения килим за френските компании и те да продължават да разграбват на безценица ресурсите на бившата им колония! Всичко останало, което предстои да чуете по въпроса е долно лицемерие, присъщо на престъпни държави като Франция. Просто не желаят да си плащат за урана и златото, което извличат от земните недра на Африка - искат да грабят, както са правили векове наред и да оставят след себе си море от разбити човешки съдби!

Я този мъпет Макрон да обясни по силата на кой точно член и алинея от международното право, за което дрънкат постоянно, счита за "законно" това вероломство! 

И къде са нашенските защитници на "справедливостта"? Защо не клеймят агресията - или за Нигер няма кой да им плати? 

Дано Нигер издържи и с божията помощ да строши зъбите на грабителя!

АЗ СЪМ НИГЕР!

Страхил Ангелов

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Великата демократична Франция вероломно и непредизвикано по никакъв начин нападна една от най-бедните държави в света - Нигер!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!