Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПИК c БОМБА: Пече се "Парапетгейт" 2! Спипаха Киро и бременната Лена на романтичен обяд в закътан ресторант на Витоша - имало е и свенливи ласки (СНИМКИ)

АВТОР:  ПИК

Пече ли се повторение на най-грандиозния скандал в новата история на политическия живот у нас - "Парапетгейт"? През последните дни бившият премиер, настоящ депутат и лидер на "Продължаваме промяната" Кирил Петков е неразделен с Лена Бориславова, като читатели на ПИК се натъкнаха на поредната им тайна среща - в полите на Витоша.

В сигнал, изпратен до редакционния ни имейл, те пишат, че преди няколко дни са засекли Бориславова, която чака дете от колегата си в ПП Мирослав Иванов, и Киро, чиято канадска съпруга летува на родното Черноморие, в закътан ресторант.

"Вие останахте единствената обективна медия, която казва и показва на хората истинското лице на управляващите. Бременната Лена и бившият премиер Кирил Петков, които Вие разкрихте, че имат връзка, всъщност все още продължават да се срещат и онзи ден по обяд се скриха в известен столичен ресторант в полите на Витоша", пише в сигнала до ПИК.

Според разказа на очевидците, между Петков и Лена е имало и моменти на свенливи милувки от нейна страна: 

"Първоначално се оглеждаха като някакви крадци дали някой ги наблюдава и след това, с цялата си наглост, като влюбена двойка се усамотиха на една маса. Как е възможно тази Лена, която изглежда сякаш всеки момент ще роди, продължава да слага рога на годеника си (освен, ако това не е някакъв театър и Миро всъщност да поема отговорността вместо Киро) и на публично място дори да гали Кирил Петков. Галеше го по ръката и очевидно отношенията им не бяха просто колегиални".

В последната седмица Киро и Бориславова бяха забелязани на няколко път заедно в центъра на София. Първо бяха заснети на разходка из столицата, а след това ги щракнаха на площада около храм-паметника "Свети Александър Невски" (виж долу - б.р.) зад Народното събрание. Снимки от разходката в профила си във Фейсбук сподели Тихомир Василев, който беше част от несъществуващата вече коалиция "Изправи се! Мутри вън!".

На фона на зачестилите срещи между Петков и бившия му говорител в Министерски съвет, Линда Петков плажува във Варна с децата си. Баджо Миро, който пък до броени дни трябва да стане баща, е потънал "вдън земя" и не се мярка нито в щаб-квартирата на ул. "Чаталджа", нито около апартамента, в който с Лена поддържат "интимната си връзка".

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: БОМБА В ПИК: Пече се Парапетгейт 2! Спипаха Киро и бременната Лена на романтичен обяд в закътан ресторант на Витоша - имало е и свенливи ласки (СНИМКИ) - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!