Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НОВИТЕ ИНСТРУКЦИИ на "Галя от посолството" към Бойко Борисов

АВТОР:  НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ

Кога дамите от ГЕРБ, като Десислава Атанасова и Деница Сачева, ще се възмутят от вулгарните думи на Бойко Борисов по адрес на колежката им Цвета Караянчева - че е "проста кърджалийска п*утка"?

Кога господата от ГЕРБ ще се възмутят от вулгарните думи на Бойко Борисов по адрес на възрастния им колега Кирил Ананиев - че има проблеми с ерекцията и се напикава?

Тогава бих повярвал в морала и принципността на тази партия.

Другото е двоен стандарт и култ към личността - тоталитарни практики от тоталитарно време.

А кога ГЕРБ ще поиска оставките на Никола Минчев и Росица Кирова, които се хилотеха на думите на Вежди?

Или Минчев не се пипа, понеже е коалиционен партньор, ключов играч в сглобката, айде сега да не разсърдим шарлатаните...Вежди е безопасен, носи на бой, пък и лявоекстремистите не го харесват...

С Вежди Рашидов - голям български творец, основател на ГЕРБ, министър на културата, председател Народното събрание, мръзнал две денонощия пред ареста да пази Бойко Борисов, постъпиха отвратително. Само защото, неподозирайки, че е записван подло (и очевидно нарочно!), изрече нещо, което мислят повечето българи.

Това ще тежи на съвестта на всички професионални блюдолизци от парламентарната група. Макар че съвестта при тях е разтегливо понятие.

За Бойко Борисов, който се е изпокрил в миша дупка и дори няма доблест да позвъни на Вежди и да му каже две-три човешки думи за сбогом, има ли смисъл изобщо да говорим...

Той просто изчаква новите инструкции на "Галя от посолството". И да отшуми скандалът.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: НОВИТЕ ИНСТРУКЦИИ на Галя от посолството към Бойко Борисов - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!