Следвайте "Буднаера" в Телеграм

АФЕРАТА "ГАЛЯ ОТ ПОСОЛСТВОТО". Доносниците на "Козяк" пак ще арестуват Борисов

АВТОР:  ДАНКА РАДЕВА

Разкритието на ПИК, че одиозната "Галя от Посолството" е звъняла в ГЕРБ да натиска за уволнението на Вежди Рашидов, предизвика масово отвращение в социалните мрежи и обществото. Колкото и да се потиска от контролираните "национални" телевизии".

Неслучайно.

Това е типология на кириакстефчовщината, превърната в лайфстайл от българските служители в чуждите легации.

Говорим за грантовозависим кръг от неомаркисти - доносници, които се препитават с клепане на неудобни за тях самите или на корпоративните им господари обществени фигури, медии, институции, бизнеси.

Въпросният кръг е съдържателно и технически производен на друг кръг - "Капитал". Повечето политкомисари в американското посолство са бивши наемници в изданията, НПО-тата или фирмите на семейство Прокопиеви, принадлежат към приятелското им обкръжение, а сега просто са се наместили на втора заплата на "Козяк".

За да продуцират черни списъци с конкурентите на чорбаджията, които после стигат до Държавния департамент и кулминират в санкционен режим.

Не откривам топлата вода, обществена тайна е. Кофтито е, че откакто е в коалиция с доносниците и участва в подялбата на баницата, ГЕРБ използва агентурния им апарат, за да "сготвя" и своите, да ги държи в напрежение и да им размахва жълти и червени картони - според случая. Като, същевременно, Борисов очевидно е изпросил индулгенция лично за себе си.

Това е временна отсрочка - просто в момента им е удобен. Измолил е не помилване, а условна присъда. Като се обърне вятърът, няма да го бавят. Справка - ареста от март 2022 г., който очевидно не му е послужил за поука.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: АФЕРАТА ГАЛЯ ОТ ПОСОЛСТВОТО. Доносниците на Козяк пак ще арестуват Борисов - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!