Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Не знам защо има детайли, които само аз забелязвам, но не ви ли направи впечатление бюстът на Дебора

Sonya Kirby

400 шева и пет съдебни лекаря, които отказват да правят втора експертиза...

Не знам защо има детайли, които само аз забелязвам, но не ви ли направи впечатление бюстът на Дебора на тиражираното вчера видео и на по-ранни снимки?!

На новото видео бюстът е изчезнал.

Още откакто се разшумя около случая се питам, кой е поставил силиконови импланти на непълнолетна. По всичко изглежда, това е някаква нова ниша в нелегалната медицина. "Едно птиченце ми прошепна", че това е отработена схема. "Подарява" се силикон на някоя пленена от "чалга-дивите" девойка, разбира се, срещу очакването тя да си ги заработи с времето. Ако момичето е непълнолетно, а това също не е изключение, има си добре платени нелегални лекари. Ако обаче вече тунингованата за "бизнеса" "стока" просто откаже, защото, дори не е подозирала какво се очаква от нея (има и такива случаи), се отнема "тунинга". За целта отново трябва медицинско лице.

Не знам дали умишлено или от наивност, в желанието си да промотират Истанбулската конвенция, от управляващата колиция Франкенщайн повдигнаха крайчеца на завесата.

С новите промени в Закона за домашното насилие, въпреки, че не успяха да прокарат връзките между "две лица", направиха друго - всеки един случай на подобно издевателство от страна на сутеньор или "скаут" вече не е криминално, а домашно насилие, тоест - не се прави разследване за ръководител на престъпната група, всичко се стопира до прекия извършител, защото става въпрос за "интимно съжителство".

От личен опит знам, тях ги пазят патрулни коли на МВР. Тях ги пази пък някой висш в районното..... От там по стълбичката ...

Само припомням, че още през 90те години разследващ журналист на ВВС споменава, че България е водеща само в един престъпен сектор на Острова - сутеньорство на момчета за проституция. Явно затова им е било важно да не се уточнява пола. Сега поправката "Ванко-2" е само наполовина свършена работа в услуга на сутеньорите.

Соня Кирби

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Не знам защо има детайли, които само аз забелязвам, но не ви ли направи впечатление бюстът на Дебора

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!