Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шефът на украинското разузнаване на посещение в България

Кирило Буданов и Тодор Тагарев, снимка: МО

Началникът на Главно управление „Разузнаване“ на украинското министерство на отбраната и водена от него делегация са били на официално посещение у нас.

По време на визитата си генерал-майор Кирило Буданов се е срещнал с министъра на отбраната Тодор Тагарев, както и с директора на Служба „Военно разузнаване“ бригаден генерал Венелин Венев, съобщиха от министерството на отбраната.

Анализатори скочиха на провокация на Русия към България, искат реакция

По време на разговорите са били обсъдени регионалната и международната сигурност, както и перспективите за развитие на обстановката и други теми от взаимен интерес.

Боян Чуков пред "Гласове": Американските планове са много сериозна заплаха за България. Правителството ни води към превръщане във фронтова държава

От българска страна е бил поставен и изяснен въпросът със сайта „Миротворец“, допълват от министерството без да конкретизират в какво се изразява „изясняването“.

Двете страни дали висока оценка на проведените срещи. Допълнително беше подчертана продуктивността на разговорите и изразено задоволство от нивото на двустранното сътрудничество, пише още в официалното съобщение.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: obektivno.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!