Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Витанов: Вежди Рашидов. След обаждане от ПОСОЛСТВОТО – разжалван. Оставка като народен представител? Не-е-е-е, няма обаждане... Кукленото шоу, дами и господа! Невежеството е сила!

Nikolay Vitanov

Българската политика.

Кукленото шоу.

Невежеството е сила!

Честно да ви кажа, започва да ми става скучно. Все едно и също, все Куклено шоу.

Обаче е сила, защото зад кулисите са го навели го лашкат в отговаряща на интересите им посока.

Гледахме поредните сценки.

Сценка 1 – Вежди Рашидов. След обаждане от ПОСОЛСТВОТО – разжалван. Вече не е и народен представител – жалко, планираното шкембепльоскане за искане на оставката му няма да се състои.

Сценка 2 – На бати двуличничетата. Всички видяха, как заместник-председател на Народното събрани се хилеше одобрително на думите на Вежди Рашидов. Шкембепльоскане за протест?Оставки от ръководни постове? Оставка като народен представител? Не-е-е-е, няма обаждане от ПОСОЛСТВОТО.

Кукленото шоу, дами и господа!

Отдавна ви пиша, че векторите им са така наведени, че върховете им орат земята. Ето, гледайте ги. Горките, всичко дават, само и само да участват в Кукленото шоу.

Но защо е така? Има си обяснение, разбира се. Свързано е с думичката обскурация и наплождане на субпасионари при обскурация.

Утре ще ви напиша повече за това. А дотогава – гледайте си кукленото шоу, дами и господа. Гледайте поредните шкембеплющенета, които няма да имат никакъв резултат. Субпасионари, дами и господа, субпасионали. За паничката боб готови да продадат майка си, баща си и всичките си роднини, готови да продадат и родината си. Както се казва по-научно – тия вече не са част от народа – тия са субстрат, готов да бъде лашкан накъдето желаят навеждащите векторите. Плющят шкембетата по паветата, а става все по-лошо. Защо ли? Просто е – субстрата осъществява чужди интереси за собствена сметка срещу паничка боб.

А къде в науката се появява описанието на такъв субстрат и как той е свързан с думата безродник, ще ви разкажа, след като ви разкажа за обскурацията и наплождането на субпасионарите. Може да ви се струва странно, но обскурацията, наплождането на субпасионарите и размера на субстрата даже може да се пресмята.

Може и да съм пропуснал някоя сценка от Кукленото шоу, добавете си я сами.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!