Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вижте Никола Минчев, който пръв метна камък по Вежди, как се смее на изказването му

Остри реакции от коалиционните партньори ГЕРБ и ППДБ по адрес на колегата им Вежди Рашидов заради едно непремерено изказване, при все че големият скулптор не знаеше, че и в почивката на пленарното заседание микорофоните в залата работят.

Малко след като записът с Рашидов започна да се разпространява в социалните мрежи, от ГЕРБ и ППДБ започнаха надпревара кой първи да трича най-възрастния народен представител.

Сред изявилите се най-рано срещу Рашидов беше зам.-председателя на Народното събрание Никола Минчев. Ни в клин, ни в ръкав той застана пред медиите, за да обясни колко недопустими били думите на депутата от ГЕРБ и как, след като ги чул, побързал да си тръгне.

Видеа и снимки от въпросния момент обаче показват съвсем друго поведение на Минчев. Първо, той става и е готов да тръгне, още преди Вежди Рашидов да е казал думите, за които вече подаде две оставки. След като Минчев чува това, той започва да се смее и тупа по рамото депутата от ГЕРБ. В поведението му няма и следва от възмущение и несъгласие.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ГОРЕЩО В ПИК! Вижте Никола Минчев, който пръв метна камък по Вежди, как се смее на изказването му (ВИДЕО) - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!