Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ТОТАЛЕН ХИТ! Пеевски към Киро: Видя ли как ви прецака Бате Бойко (СНИМКА)

Изключително изненадани от коалиционните си партньори в лицето на ГЕРБ останаха представителите на ППДБ и ДПС по време на гласуването на второ четене на промените в Закона за домашното насилие.

Припомняме, че по предложение на БСП, което беше подкрепено с гласовете на "Възраждане" и ИТН и почти всички депутати от ГЕРБ бе прието терминът "интимна връзка" да се отнася за лица от мъжки и женски пол.

Първоначалният вариант, предложен от Бойко Борисов, Кирил Петков и Делян Пеевски, беше да се отнася за две лица, без да се уточнява полът им. Това породи сериозни притеснения сред опозицията, че се прави опит в Закона за домашното насилие да бъдат вкарани хомосексуалните отношения.

Въпреки че Бойко Борисов е сред вносителите на закона, той не присъстваше на гласуването на второ чете, а 47 от неговите депутати подкрепиха идеята на БСП изрично да бъде вписано, че лицата са от мъжки и женски пол.
Приетата поправка на социалистите шокира Кирил Петков, който гледаше невярващо към намиращия се в близост Делян Пеевски. Депутатът от ДПС пък започна да сочи с пръст и да говори нещо на Кирил Петков.

И тъй като микрофоните в Народното събрание не успяха да уловят какво точно казва Делян Пеевски, в социалните мрежи вече вървят най-различни версии. Основната е, че депутатът от ДПС се обърнал към Кирил Петков с думите: "Видя ли как ви прецака Бате Бойко..."

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ТОТАЛЕН ХИТ! Пеевски към Киро: Видя ли как ви прецака Бате Бойко (ВИДЕО/СНИМКА) - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!