Следвайте "Буднаера" в Телеграм

РАЗМАЗВАЩИ ОТКРОВЕНИЯ за бащите на "интимната връзка":


АВТОР:  ТИХОМИР ВАСИЛЕВ

"Интимната връзка", внесена като термин в един закон, събуди у мен много въпроси към вносителите му и техния морал в ИНТИМНИТЕ им отношения с партньори, както и един друг въпрос:

Защо тези моралисти не легализират проституцията?

Първо, казуси като този с изверга сутеньор от Стара Загора, нямаше да има.

Второ, щяха да влизат пари от данъци директно в държавата, а не по чекмеджетата на държавните мутри.

Трето, щеше да спре отчасти незаконният трафик на проститутки.

Четвърто, щеше да има хигиенен контрол и реална грижа за стоката и услугите.

Но да се върнем на темата с "моралните" вносители и бъдещи конституционалисти.

Рязко се сещам за Мата Хари и снимките от спалнята на един Тулуп.

Тоя "моралист" ли ще пише закони за домашно и всякакво насилие!?

Същият тоя, дето "оправяше" жените и любовниците на разни бизнесмени, за да не им вземе бизнеса или да не изпрати шпицкомандите?!

Същият този ли, дето снимаше видеа, а охраната залагаше, докато гледа... много ИНТИМНО!?

Следващият "моралист" в списъка и жена му пък са типичният пример за брак по сметка или по принуда и всичко това е обществена тайна.

Та тоя чалгаджийски морал ще бъде ли заложен в поправките в закона?

Примерно като термин: ОТВОРЕНА ВРЪЗКА - ТОЙ ОТВАРЯ ПОРТФЕЙЛА, ТЯ ОТВАРЯ КРАКАТА.

По-следващият харварТски моралист, дето няма да даде "повече нито една", го изтипосаха как бара парапета на годеницата на съпартиец.

Та тоя ли ще ми вкарва морал и грижа за жените в закона, след като постоянно гази всякакви Конституции, закони и морално-етични норми.

Като се зачитам кои други са подписали внасянето на тези поправки, виждам и една дама, която е известна с това, че де що има сгоден служител на НСО, тя го е избройкала, за афинитета й към маслинки няма да споменавам, че разказът ще стане доста еротичен, а имам и деца, които са ми фенове...

Прочитам там и името на една къдрава бивша министърка на нещо си ефективно и се сещам, че нейният морал го видя цяла България на премиерата на един филм, когато я потупваха по задника, а тя гордо се усмихваше.

Като прибавим и фриволния й начин на обличане и излагането на показ на всичките й пищни форми, ситуацията става: ЩЕ ДАМ НА ОЩЕ ЕДИН ПОВЕЧЕ.

Та, уважаеми приятели, симпатизанти, фенове, българи...

Този случай от Стара Загора не е домашно насилие, той е хулиганска проява, престъпление от общ характер, посегателство върху личността, унижение и гавра, опит за сплашване и убийство, но в никакъв случай не е домашно насилие. Ако ни го пробутват за такова, то това е с цел, а целта е ясна на всички.

Свързаностите на сутеньора-охранител с държавната мафия вече станаха ясни дори и на малките деца, а режисурата на случая е толкова проста и прозрачна, че от ден на ден от трагична се превръща в комична.

Жалко само за момичето и болката и унижението, които е претърпяла и още ще търпи, но все пак и тя някога, някъде е избрала лесния живот, без да си направи сметка, че безплатен обяд, цици, джуки и екстри няма.

Впрочем това ще го потвърдят доста миски, певачки и моделки, станали известни след множество хоризонтални гимнастики с когото трябва.

А за стригането и боя? Някои ще замълчат от страх, други от срам, но България е малка страна и тук всичко се знае и разбира много бързо.

P.S. Не съжалявам, че бях груб. Просто съм такъв, а казаното по-горе е простата истина за ситуацията в България в момента. И всеки от вас я знае, но си заравя главата като щраус, защото така е по-удобно...И "морално"!

Тихомир Василев, фейсбук

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: РАЗМАЗВАЩИ ОТКРОВЕНИЯ за бащите на интимната връзка: Един Тулуп, дето оправя жените на бизнесмени, за да не им вземе бизнеса. Един, дето бара парапета на годеницата на съпартиец. Една, дето овърша цялото НСО. Друга, дето я тупат по задника в киното... - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!