Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Александър Сиди: Знаете ли кой е Христо Иванов? А Ивайло Мирчев? А Тонка Атанасова? А Алепу? Всичките гореизброени имат едно общо нещо

Александър Сиди

Знаете ли кой е Христо Иванов ? А Ивайло Мирчев ? А Тонка Атанасова ? А Алепу ? Всичките гореизброени имат едно общо нещо. Казва се лицемерие! Мнооооого, лицемерие!

През 2020 година, Иво Мирчев и Христо Иванов тогава все още извън парламента, решиха да ходят на море. И откриха сараите на Доган. След това откриха “подпорната стена”на Алепу. И вдигнаха вой до небесата. То не бяха протести, то не бе чудо. Снимка на голия з@дник на Мирчев обиколи по всички медии, в опит да се демонстрира нетърпимостта му към неправдата….

Да ама … 3 години по-късно, Мирчев вече е в парламента. Управлява в коалиция с Пеевски и Борисов. И въобще не се занимава с летните сараи….

Ще питате какво общо има Тонка Атанасова ? Може би нищо нямаше да има… ако не беше тя шеф на РИОСВ по времето на летните разходки на Мирчев и Иванов. Тя Е РАЗПИСАЛА за подпорната стена. Днес обаче, същата е … wait for it … СЪВЕТНИК НА МИНИСТЪРА НА ЕКОЛОГИЯТА! Да! Съветник на министъра в управлението на ППДБ! Сигурно ще го съветва как се строят подпорни стени …

Честно, няма ли граници в лицемерието ? Не разбирам! То бива да плюеш върху всичко за което си се борил, но трябва да има граници. Обаче лицемерието на Мирчев и Иванов е БЕЗГРАНИЧНО!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Знаете ли кой е Христо Иванов ? А Ивайло Мирчев ? А Тонка Атанасова ? А Алепу ? Всичките гореизброени имат едно общо нещо. Казва се лицемерие!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!