Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Това клето създание не знае какво говори и върши, но тези, които използват този окаяник за политически цели са истински престъпници и поемат голям грях пред Бог! 

Strahil Angelov

Кирил Петков пред БНР за промените в Конституцията, която със сигурност никога не чел и респективно ни най-малко не е запознат с доклада и мотивите към него за изменението и:

"Докато резултатите се случват, тези мнозинства не могат да бъдат укорими. В момента, когато се измени крайните резултати, тогава ние ще отсечем и мисля, че и колегите от ГЕРБ това го осъзнават". 

Кой и какво "осъзнава" естествено не става ясно, но съдейки по нечленоразделната реч на оратора едно е ясно - ТОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО ВЪРШИ и в този ред на мисли е напълно безмислено да се коментира, анализира или полемизира казаното от него. Всякакви теоретични, правни или исторически спорове с Петков и феновете му са напълно безпредметни и не ги препоръчвам на никой. Тези са просто едни малограмотни индоктринирани говорещи глави, които нямат никаква представа от лица, факти, документи и събития, които ежедневно коментират.

Това клето създание не знае какво говори и върши, но тези, които използват този окаяник за политически цели са истински престъпници и поемат голям грях пред Бог! 

Очевидно момчето не е с всичкия си и има специални потребности, но защо истинските подбудители се крият зад него и лепят този позор, унижение и срам върху България. Борисов и Доган, както и техния теляк и виночерпец Христо Иванов, до там ли стигнаха, че да пробутват на шепа умствено изостанали шизофреници, самонарекли се "демократична общност" това същество.

И нека някой ми обясни каква е разликата между циганина, който гласува срещу определена сума за кандидат или партия и тези, които са гласували и планират отново да гласуват за Кирил Петков и то по убеждение? Според мен циганина е далеч по-умен и прагматичен - той е наясно, че нищо не зависи от него и всички ще го излъжат и затова поне взима от който му даде тук и сега, а гласуващите за случайникът Петков са точно толкова "умни" и "красиви" като него. С две думи те са същите душевно болни типове, които поглеждайки в огледалото виждат образа от снимката горе!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!