Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПИК: Борисов разчиства ГЕРБ след местния вот по черния списък "Мария Габриел" по настояване на Брюксел и ПосолствоТО


Мария Габриел изригна: Русия се меси зловредно във вътрешните работи на... п...ствоТО – Габриел обясни, че борбата с дезинформацията била хоризонтална тема... (с вертикали и ляв наклон?)

Бойко Борисов стяга мащабна чистка в ГЕРБ веднага след местния вот. Председателят на партията ще гони знакови лица по черния списък на Мария Габриел, за който ПИК вече писа.

Това разкриха пред медията ни висши източници от средите на управляващите.

Сред нарочените за понижение са зам.-председателите на партията Томислав Дончев и Даниел Митов, както и шефката на парламентарната група Десислава Атанасова. Те ще се задоволят с ролята на обикновени депутати и ще бъдат разжалвани от партийните си постове.

Борисов ще чисти във всички посоки - и сред соросоидите, и сред другото лоби в партията си, подчертават нашите източници.

Мария Габриел ще се сдобие с поста на първи зам.-председател на ГЕРБ и фактически ще бъде посочена за наследник на Борисов. За това настоявали Брюксел и американското посолство.

Ето как правителството на "Америка за България" ще ни вкара във война с Русия. Западът не иска децата си в ковчези, но нашите деца...: Георги Марков ШОКИРАЩО пред ПИК

На мястото на старите кучета Борисов ще лансира протежетата си от младежи - ГЕРБ, които са най-активни във футболната агитка на бистришките тигри. Вероятно кумецът на вожда - Георг Георгиев, ще стане втори зам.-председател на партията след Габриел.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Борисов разчиства ГЕРБ след местния вот по черния списък Мария Габриел - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!