Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Анастасия Гешева: Психодесните се наредиха точно до комунистите по отношение на 3-ти март като национален празник

„Психодесните се наредиха точно до комунистите по отношение на 3-ти март като национален празник.

След лична среща с президента Уудроу Уилсън, Троцки довежда в Русия с параход от САЩ 300 души, които се превръщат в гръбнака на първото комунистическо правителство

Толкова ли няма кой да им го каже! Че повтарят комунистите и то много лошо.“ Това написа известният общественик с ярка гражданска позиция Анастасия Гешева в профила си в Телеграм. По думите ѝ: „това са интелектуални хунвейбини, които нищо не разбират и нищо не могат.“

КритичноБГ припомня, че Фейсбук няколко пъти ликвидира профила на Анастасия Гешева!

Ето и целия текст от поста на Анастасия Гешева:

„Психодесните се наредиха точно до комунистите по отношение на 3-ти март като национален празник. Толкова ли няма кой да им го каже! Че повтарят комунистите и то много лошо. А войнстващото невежество в ГЕРБ (Дончев), и в ДБ (Нискочело Мирчев) просто оставя човека без въздух.

Според ниския прозорец, който издава интелигентност на нивото на диваците от преди Римската империя, 3-ти март било комплекс на българите, че не са се освободили сами.

Думи нямам!

Това са интелектуални хунвейбини, които нищо не разбират и нищо не могат. Ми да беше отишъл Мирчев да освободи България, глупакът му с глупак!

Зачеркна Възраждането с една ръка, 100 години колосални усилия и саможертва на поколения българи тоя плужек ги обезличи. Да не говорим изобщо за духовните причини за българското освобождение, които за умнокрасивите са поредна Тера инкогнита и ще останат такава за стотици години напред.

ПП изобщо не ги коментирам, те са черешката на тортата на безобразното невежество, което ни управлява откакто сме в тоя продънен ЕС и това просто НАТО.

Не че преди това бяха по-умни, ама дори и най-големите врагове на България като Костов и Надка имаха поне килийно училище зад гърба си. Да не говорим за първите представители на СДС, които си бяха направо истински умни, защото бяха учили в соца.

Дончев пък не му пречело да има няколко национални празника. Задължително рожденият ден на Бойко! Ми тогава и няколко знамена да си ушием, цветни, шарени, като на прасе звънче. И някоя песен на Маричков химн да направим. Потрес!

Анастасия Гешева, Телеграм

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Анастасия Гешева: Психодесните се наредиха точно до комунистите по отношение на 3-ти март като национален празник - Новини, политика, анализи

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!