Следвайте "Буднаера" в Телеграм

И ЗАМИРИСА НА БАРУТ

И ЗАМИРИСА НА БАРУТ

Не съм от големите фенове на българското Черноморие, но все пак си е наше, родно. А в момента американците се опитват да унищожат всякакъв туризъм там. Заявили, че Русия щяла да застраши българските морски територии заради заявката, че може български кораби да пазят украинските, докато си превозват оръжието /опс, зърното/ през морето. И затова те - НАТО, щели да ни пазят.

Сега да преведем - САЩ искат Черно море, за да могат техни бойни кораби да навлезят в него и да се бият срещу Русия. Естествено, Турция първо трябва да ги пусне през Босфора, но това тепърва ще видим дали ще стане. Въпросът е за България - ние сме в позата на крепостен селянин, коленичил угоднически пред САЩ с пълно безразличие за съдбата си.

Що ни трябва да се бутаме между шамарите, а? Като искат САЩ и Русия и Украйна, и Турция, и кой ли още не - да се бият, но да си го правят, без да ни въвличат и нас. Ние РАБОТА В ТАЯ ВОЙНА НЯМАМЕ! Нито българската земя е американски плацдарм и казарма! Нито българите са пушечно месо за американските и украински интереси! Нито българските плажове трябва да ги жертваме заради малоумният сенилен Бай Дън.

Вие осъзнавате ли какво означава една война в Черно море? Представете си картинката - пльоснал сте телеса на плажа примерно в Китен, мажете се кротко с плажно олио, съзерцавате плацикащите се в морето и изведнъж - буууум! - избухва мина, а от плацикащите се в морето хвърчат части от бански и крака. Или примерно както си плувате из морето, налетявате на престоял труп с изядени части от рибите и раците. Или примерно водата се замърси до степен да не можете да влезете в нея. А плажовете да са пълни с части от трупове, кораби, мини, снаряди и прочие. Кьорав карагьоз да не може да се улови в морето, а рибата да си я внасяме от другия край на света.

Бе толкова ли са ни важни тия шибани кравари /изобщо нямам намерение да съм културна, тия само от шамари разбират/? Наглостта им няма паралел в историята. Само да напомня на американолюбците, че същите тия "демократи" са избили милиони коренни жители на Северна Америка, а остатъците от тях са ги натикали в резервати, щот са либерални и демократични. Тия защитници на Украйна, да си спомнят напалма във Виетнам и атомните бомби на американците на Хирошима и Нагасаки.

НАШИЯТ ВРАГ СА АМЕРИКАНЦИТЕ! Те ни въвличат във война, те ни назначават личните си ибрикчии да ни управляват. Те правят планове да ни обезоръжат, а оръжието ни да изпратят на Зеленски. Те правят планове да пратят синовете ни и мъжете ни на война като пушечно месо.

Народе, ако продължаваш да блееш във фейсбук и да правиш подписки и мирни протести, бъдещето ни е само в историята - имаше някога един народ, наречен български......

Елена Гунчева-Гривова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!