Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разпродават жилища на половин цена

Най-много предложения има в Мадрид и Андалусия

Милена Богданова, Fakti.bg

Испанската банка Santander представи новото си дъщерно дружество Diglo, което ще се занимава с недвижими имоти. Компанията ще продава проблемни активи и вече е обявила за продажба 777 имота на атрактивни цени.

Промоцията стартира на 1 юли и ще продължи до септември 2023 г. Портфолиото на организацията включва разнообразни недвижими имоти: жилища с отстъпка до 58%, складове и гаражи - до 63%, търговски имоти - до 64%, както и офис и производствени помещения с отстъпка до 62 %.

Според Diglo, имотите се намират в различни части на Испания. Мадрид и Андалусия представляват по 22% от офертите във всеки регион, следвани от Каталуния с 9%, следвана от Валенсианската област със 7%. Кастилия и Леон, Галисия и Мурсия - по 6% за всеки регион, а на последно място е автономната област Страната на баските - 5%.

„Намираме се в ключов момент за сектора и тази оферта представлява добра възможност за купувачите да изберат нашите продукти, както по отношение на цена, така и на качество", казва директорът на Diglo Real Estate Хавиер Роман.

За чуждестранни граждани в Испания има програма "Златна виза". За да участват в нея, трябва да закупят един или повече обекти на стойност 500 000 EUR EUR. След като изпълни условията, кандидатът и неговите близки роднини (съпруг и деца) ще получат разрешение за пребиваване за период от 1 година с право на удължаване.

Подробна статистика за средните цени на имоти в България по градове и квартали може да видите ТУК

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Разпродават жилища на половин цена ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!