Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Костадинов: Пеевски се разкрещя на Кирил Петков. Буквално му наби канчето

„Преди малко Делян Пеевски се развика на Кирил Петков заради гласуването на ППДБ срещу ДПС. Председателят на парламента обяви почивка от 15 минути и след това ППДБ вече гласуваха под строй с ДПС.“ Това написа лидерът напартия Възраждане Костадин Костадинов, в коментар за случващото се в Пленарна зала. 

„Пеевски буквално наби канчето на Петков, и то публично, пред цяла България. Чудя се – доволни ли са избирателите на ППДБ? Харесва ли им това, как мислите?“, добави Костадин Костадинов. 

Минути преди това, народният представител от партия „Възраждане“ Кръстьо Врачев обясни в профила си във Фейсбук, че депутатът от ДПС Делян Пеевски вкарва ПП-ДБ в „правилния курс“, и че така работела „сглобката/щоалиция – ДПС – ГЕРБ – СДС ПП – ДБ:

„Започваме пленарната седмица с „летящ старт“ отново. Ставаме свидетели отново на тълкуването на правилника така, както дявола чете Евангелието. Естествено аршинът е двоен, естествено днес дневният ред се определя противно на начина по който се определи миналия петък и да, естествено дневният ред се определя от ДПС. И е видно и с просто око, че появят ли се и най-малки признаци на самостоятелност у ППДБ, веднага се взима почивка и Пеевски ги вкарва в „правилния“ курс. Така работи сглобката/коалицията – ДПС-ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ.“

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Костадинов: Пеевски се разкрещя на Кирил Петков. Буквално му наби канчето - Новини, политика, анализи

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!