Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скот Ритър: Полша, Румъния и Унгария ще вземат част от Украйна. Това ще доведе до раздори в ЕС и разпад

Рано или късно Украйна ще загуби територията си в резултат на анексирането на нейни земи към Полша, Румъния и Унгария. До този извод стига бившият офицер от американското разузнаване Скот Ритър в ефира на канала в Youtube U.S. Tour of Duty.

„Няма начин да избегнем идването на Полша и завземането на части от Западна Украйна. Това ще даде възможност на Румъния да анексира някои територии. Унгария ще направи същото“, каза той.
Освен това, според офицера, разделянето на Украйна ще доведе до конфликт в рамките на ЕС и НАТО.

„Полша е член на НАТО и на ЕС. Ако Полша започне да отнема територии от Украйна, това ще провокира конфликт между поляците и останалата част от Европа. Европа (ЕС) ще започне да се разпада“, казва още Ритър.

В същото време, според Ритър, Русия няма да попречи на този процес

По-рано, на заседание на Съвета за сигурност, Владимир Путин заяви, че Полша иска да се намеси в конфликта в Украйна. Той призова Варшава да не забравя, че е получила значителни земи в резултат на усилията на Съветския съюз и позицията на Сталин, и възложи на ръководителя на СВР Сергей Наришкин да следи плановете ѝ.

Източник: Baltnews

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Скот Ритър: Полша, Румъния и Унгария ще вземат част от Украйна. Това ще доведе до раздори в ЕС и разпад - Новини, политика, анализи

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!