Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod: Ценоразписът на Димитър Бръчков – 25 000 лв. за полицай, 10 бона за учител, 5000 лева за чистачка (ВИДЕО)

Един от най-компрометираните кметове в България – петричкият градоначалник със затихващи функции Димитър Бръчков, имал ценоразпис за назначаване на нови учители, полицаи и дори чистачи!

Според местния учител Цветан Ташев, който от години се опитва да започне работа без да участва в мръсни схеми, 10 000 лева струвало назначението на даскал в Петрич, 25 бона се броят за полицай и 5000 лв. за чистачка.

Цветан Ташев

По думите му председателят на Съюза на българските учители Янка Такева не е права, че има глад за учители, след като дори в сферата на образованието говорим изцяло за политически назначения, които минават през кмета или пред депутата от региона.

Отговорът на потресената от разкритията на Цветан Ташев шефка на учителския синдикат Янка Такева, която вече е запозната със схемите на Бръчката

Ташев е категоричен, че всички назначения минават през кмета, за да има корупция. Ако искаш да получиш работата, минаваш през кмета, това е жалката истина, смята човекът, който, по негови думи, от 2015-а се води открита война срещу мафията и корупцията.

Вижте повече във видеото:

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Само в Narod.bg: Ценоразписът на Димитър Бръчков – 25 000 лв. за полицай, 10 бона за учител, 5000 лева за чистачка (ВИДЕО) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!