Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg! Маджо взе плажа на Тодор Живков – „Перла“ (СНИМКИ)

Служебното правителство е дало хитовия плаж пред бившата резиденция на Тодор Живков „Перла“ на добре облечения бизнесмен Младен Михалев – Маджо. В последните пет години топ мястото край Приморско се държеше от двамата Лъчовци, разкри само пред Narod.bg запознат с врътките.

Единият е бившият зет на Стефан Софиянски, а другият – Лъчезар Захариев е заместникът на Ричард Алибегов, познат и като Тарзан от „Алиекспрес“, в ресторантьорската организация и гадже на Диляна Попова.

Сега двамата Лъчовци са подизпълнители на Маджо – оперират с единственото заведение в залива, което пък е под марката By Andre Tokev.

Плажът беше известен с уникалното си разположение по гористия път към Бегликташ, ситен пясък, чист и тих залив. В момента е занемарен, със струпан по пясъка боклук. Цените на сетовете с чадъри са 30 лева. Заведението на Лъчовците и Андре надминава по ценоразпис Сен Тропе, но за сметка на това храната е по-лоша от тази, която Токев консумирал в затворническото общежитие в Казичене.

Лъчовците явно са потиснати, че не прибират пари и от плажа и го карат през просото. Но пък им е гарантирано, че друго заведение в близост няма да се отвори, завърши източникът на Narod.bg.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Само в Narod.bg! Маджо взе плажа на Тодор Живков - „Перла“ (СНИМКИ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!