Следвайте "Буднаера" в Телеграм

МЪЛНИЯ В ПИК: ДАНС разследва опит за преврат срещу Румен Радев и погром над президентството. Политици от ДПС плащат на футболна агитка да...

ДАНС разследва сигнал за предстоящи улични размирици и нахлуване в сградата на президентството, научи ПИК от източници в службите.

В сряда вечер се организира протест срещу Румен Радев на "Дондуков" 2, а поводът са думите му, че Украйна сама настоява да води "тази война". 

Според оперативни сведения на протеста ще бъдат вклинени провокатори от агитка на столичен футболен клуб, известни с радикалните си действия. Те ще пробват погром на президентството чрез запалителни средства и ще призоват тълпата да нахлуе.

Сигналът твърди, че организатори на погрома са политици от ДПС, които държат под контрол въпросната агитка. Чрез действията си те за пореден път ще пробват да качат "цената си" пред американското посолство, както вече го направиха, когато взеха главата на Иван Гешев. 

Целта е да се провокира уличен бунт срещу Румен Радев, който да предизвика оставката му. Предвиждат се блокади на столични кръстовища по модела от лятото на 2020 г. 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: МЪЛНИЯ В ПИК: ДАНС разследва опит за преврат срещу Румен Радев и погром над президентството. Политици от ДПС плащат на футболна агитка да... - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!