Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тъкър Карлсън към Ники Хейли: Не обвинихте Байдън, че с взривяването на Северен поток унищожи икономиката на Европа. ВИДЕО

Бившият водещ в телевизия „Фокс нюз“ Тъкър Карлсън беше модератор в представянето на номинациите на Републиканската партия в предстоящата кандидатпрезидентска надпревара в САЩ.

Събитието се състоя в град Де Мойн, Айова и бе спонсорирано от влиятелната местна евангелистка организацията „Семеен лидер“. В Айова ще се състои първата надпревара за определяне на партийния кандидат, който се ще изправи срещу претендента на Демократическата партия през 2024 г.

С кандидата за президент на републиканците Ники Хейли, Карлсън засегна темата за взривяването на Северен поток.

Ето и част от диалога:

ВИДЕО: https://youtu.be/0IUrqNc4SOw?t=1022

Кой взриви газопровода „Северен поток“?
– Ами, не знам. А Вие?

Не казвам, че сте го направили. Просто се шегувам. Осъзнавам, че „не знам“, имам предвид….
– Точно това казвам. Знаете ли кой е бил?

Това е съвсем очевидно. Беше подкрепена от администрацията на Байдън. Бих казал всички доказателства говорят за това. Не съм бил там. Но просто… просто говоря за факта, че това изглеждакато толкова силен ход. Искам да кажа, че това е най-големият промишлен саботаж в историята. Той е оставил въглероден отпечатък като никой друг. И е някак странно, че никой не се интересува кой го е направил. И аз мисля, че това е странно. Какво мислите вие?
– Като цяло в администрацията на Байдън има много странни неща. Така че това не е първото…

– Това, което наистина искам да кажа, е следното. Тъй като отивате на избори, като противник на администрацията на Байдън: Да направиш нещо подобно, да навредиш на най-близките ни съюзници в света – а именно Западна Европа, да ги лишиш от енергията, от която се нуждаят, за да работят в промишлеността си и да унищожиш икономиките им – което всъщност се случва – е голям грях да го направиш. Току-що предадохте нашите съюзници и никой от дясното крило не обвинява администрацията на Байдън за това, което тя несъмнено е направила. И аз не разбирам защо.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: kritichno.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!