Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев скочи на тройната коалиция: Циничният сценарий от записите е в ход! Формулата е много проста - власт срещу легитимация, за сметка на измамените избиратели

Нашите управляващи нямат собствено мислене и позиции. Това заяви пред медиите от връх Рожен президентът Румен Радев. Той разкритикува желанието на управляващото евроатлантическо мнозинство за ускореното приемане на Украйна в НАТО.

"Трябваше ли големите държави да заявят, че ускореното приемане на Украйна в НАТО е неприемливо, за да може и нашите управляващи да започнат да си сменят позицията. Помните ли критиките към мен по тази тема", заяви държавният глава.

"Нашите управляващи се опитват неистово да ни убедят, че изпращайки военна помощ, повишават нашата сигурност. Напротив. Всички виждаме, че този конфликт се задълбочава, колкото повече оръжия поглъща, толкова повече ще са жертвите", предупреди президентът.

„Искам да стане ясно, че Украйна настоява да води тази война. Но също така трябва да е ясно, че сметката се плаща от цяла Европа. И тази война има много измерения. Пак казвам, то не е само чисто военно - има икономическо, социално и политическо измерение. Тя е заплаха и риск за цяла Европа”, каза Радев.

Той коментира и политическата ситуация у нас и разпределянето на комисиите в парламента между ГЕРБ, ДПС и ППДБ: "Очевидно е, че циничният сценарий от записите е в ход. Формулата е много проста - власт срещу легитимация, разбира се, за сметка на измамените български избиратели."

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Радев скочи на тройната коалиция: Циничният сценарий от записите е в ход! Формулата е много проста - власт срещу легитимация, за сметка на измамените избиратели - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!