Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кристиян Шкварек: Елегантно решение: пилонът да е 112 метра, да се намира в София, и да е на мястото на монумента на съветската армия

Кристиян Шкварек

Елегантно решение: пилонът да е 112 метра, да се намира в София, и да е на мястото на монумента на съветската армия.
Така ще ядоса едновременно и двете крила антибългари.
Либералните антибългари, които иначе много мразят този паметник, изведнъж ще са против, понеже си представят на мястото му нещо тяхно, нещо арт, нещо "европейско". А не още повече патрЕотизъм и "фетиш към текстила". Ще падне едно чудене как да се спре демонтажа на омразния монумент, само и само на негово място да не се издигне още по-омразен символ на "национални комплекси".
Червените антибългари пък много нещо патриоти го раздават, много бранят Рожен, защото нищо не били тачели повече от флага и България, ама нищо... освен култа към "братушките" и към онзи момент в историята ни, когато тяхната армия докара цялото зло на модернизма у нас. Много им е важно да се развее гордо българският флаг...амаа по-важна е битката за монумента на една окупаторска армия, носеща на щиковете си сатанизма и атеизма на Маркс и Ленин.
Много ми се ще да ги видя и двете групички как ще почнат да се огъват и оправдават. Едните, либералите, как изведнъж са против махането на МОЧА, а другите - как така изведнъж НЕ искат трибагреникът да се развее на още по-голям пилон в центъра на столицата.
Нека любовта и съгласието от това съвсем непритиворечиво предложение почне да се лее в коментарите сега

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!