Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Един от най-богатите българи взе 33-годишна кметска щерка

Един от най-богатите българи с предполагаеми активи за над 500 млн. лева – 61-годишният Митко Събев - собственик на "Гранд хотел Поморие" и "Гардения Бийч Палас" в Поморие, който от едната страна граничи с езерото, а от другата - с Черно море, е на меден месец с новата си съпруга.

Олигархът каза заветното „Да“ на 23 юни на изискана церемония в Арапя, където той има разкошна къща на морския бряг, чийто изящен интериор е дело на прочутата "Code rouge" на топ-дизайнера Ружа Стойкова. Щастливата младоженка е 33-годишната Дарина Валеева, която показа пръстен с диаманти за 5-цифрена сума в щатски долари, съобщава Флагман.бг.

Доста по-младата от жениха красавица е по-голямата от двете доведени дъщери на дългогодишния варненски кмет Кирил Йорданов. За баща й пък се знае, че е един от най-приближените хора до президента на Русия – Владимир Путин.

Митко Събев започва бизнеса си с фирмата „Феста“, която и към момента е собственик на варненския делфинариум, заедно с тогавашната си съпругата – банкерката Петя Славова. Спонсор им е милионерът от латвийски произход Денис Ершов.

Митко и Петя отдавна са разделени, но имат общ бизнес. Събев е баща на 4 деца.

Дарина Валеева е родена в Москва, но от дете живее във Варна. Майка й – впечатляващата Елена, стана трета съпруга на кмета Кирил Йорданов. Освен двете си дъщери от първия брак, Елена и Кирил имат общ син. Първият й мъж е знаковият руски бизнесмен Марат Валеев, който се сочи за изключително близък до Путин.

По време на развода между Кирил Йорданов и Елена през 2013 г. медиите писаха, че след раздялата си с олигарха Марат Валеев, тя е пристигнала в България с 10 милиона евро.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Един от най-богатите българи взе 33-годишна кметска щерка - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!