Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: От днес ЕС е друг! Военен съюз.

Николай Марков

От днес ЕС е друг! Военен съюз.

Решенията на Франция за изпращане на ракети с голям обсег на Украйна, предшествано от решението на САЩ за предоставяне на касетъчни бомби преминаха тънките червени линии и ни хвърлиха във военен режим. Войната преминава на ниво "тактическо" и дава възможност на Русия да воюва по начин от който досега се въздържаше. Ако жертвите досега ги брояхме със стотици на ден, вече ще ги броим с хиляди. И въпреки уверенията на Макрон, че тези ракети ще се ползват само за отбрана, мисля, че предназначението им е съвсем друго. Поразяването на цели в руски териториални граници с ОРЪЖИЯ ЗА МАСОВО УНИЩОЖЕНИЕ предоставени от САЩ, Великобритания и Франция ще провокира адекветен и реципрочен отговор от руската армия. За съжаление по отношение на превенцията от употребата на такива оръжия Русия ще действа твърдо, безкомпромисно и решително, каквато е военната й стратегия.
Причината за включването на тактически оръжия във войната се обяснява с пълната загуба на украинската армия на бойното поле, командвана от обединеното натовско командване в Рамщайн. След едногодишната катастрофа по всички военни направления и неадекватно управление на войските Украйна е изправена пред най-тежкото изпитание - унищожение чрез ОМП. И това е само началото на пълното изпепеляване към което я води НАТО. Повече от 2/3 от териториите на днешна Украйна и сега са унищожени от ползването на боеприпаси с обеднен уран и други радиоактивни боклуци. И това ще се случи не защото го желае Русия, тя няма никакъв интерес да унищожава почвите. Никакъв.
ЕС и НАТО ще воюват срещу Русия с ОМП. Няма такава простотия! И няма по-лесен начин Русия да спечели по категоричен начин тази война с цената на милиони избити човешки същества в самия ЕС. Ако това са европейски ценности, аз съм камила.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!