Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Терзиев нареди дядовците си, генералите от върхушката на ДС и БКП, на опашката за хляб в Лукановата зима

Кандидатът за кмет Терзиев шокира с лъжата как дядо му генерал от ДС и член на Централната ревизионна комисия на ЦК на БКП до 1990 година и баба му чакали на опашката за хляб с него в гладната Луканова зима през същата година.

За арогантната си лъжа, написана във фейсбук и разчитаща на късата памет на българина, Терзиев бе взет на подбив, оплют и подигран в социалните мрежи. Народът смята, че подобни нагли лъжи и небивалици са гавра с паметта на тероризираните от комунизма българи. Цинизъм е дете на висшата номенклатура на БКП и ДС, която разполагаше с всички екстри на властта, да се подиграва с народа, който нямаше какво да си купи за храна след краха на тоталитарния режим. Писаната преди три години лъжа показва, че соросоидните кръгове и октоподът Капитал отдавна работят за изпиране на имиджа на лицата от тежката червена номенклатура. Терзиев отдавна се върти в центрофугата на капиталци като „успешен айти бизнесмен“, а миналата седмица потомъкът на КГБ и ДС получи от кабинетв Денков и нов бонус – снимка със Зеленски, който надали знае с какъв потомък на тежки агенти на Кремъл са го набутали да се снима.

Юристът Борислав Цеков бе от хилядите изказали оценката си за циничните лъжи на Терзиев, който отказва да покаже архивите на ДС за дейността на дядо му и за баща му, шпионирал в САЩ првз 80-те години.

„Това момче демонстрира освен наглост, също цинизъм и дебелокожие! Отраснало в потомствена фамилия на висша номенклатура и ръководители на репресивния апарат на режима, но много били „страдали“ 1990-1993 г. и се загрижило отрочето на ДС за нашите родители, баби и дядовци. За тези, които неговите родители и дядовци тероризираха и чийто живот и бъдеще ограбваха. Безсрамие!“, завършва Цеков.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Терзиев нареди дядовците си, генералите от върхушката на ДС и БКП, на опашката за хляб в Лукановата зима - Informiran.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!