Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПИК С МЪЛНИЯ: ДЪРЖАВАТА ГЪРМИ! Бойко Борисов "държи" Кирил Петков и Лена със сексзаписи от резиденция "Лозенец"

АВТОР:  ПИК

Бойко Борисов "държи" Кирил Петков със записи от резиденция "Лозенец", на които Петков и Лена Бориславова демонстрират интимна близост, научи ПИК от два независими един от друт източчници. Единият - в НСО, другият - в централата на ГЕРБ.

Видеата са от януари-февруари 2022 г., когато тогавашният премиер Кирил Петков и шефката на кабинета му се усамотиха в "карантина от ковид". Странно за всички, те избраха да са заедно именно в резиденцията насред София, стопанисвана от военното министерство.

Записите всъщност са отпреди да гръмне бомбата на ПИК с парапета през юни 2022 г. и доказват, че любовната връзка между Петков и Бориславова е протичала бурно през целия управленски мандат на "Промяната".

Флашките с пикантните кадри са отишли при Борисов по линия на висши служители в НСО, които се разпореждат с охранителните камери. Ставало дума за записи от близо десет часа.

"Ако това бъде публикувано или случайно протече в медиите, с политическата кариера и на двамата е свършено. Лена е бременна, а Кирил вече се прикле публично, че уж е нямал връзка с нея", донася източникът на ПИК от НСО.

Чрез компромата Бойко Борисов на практика е изнудил Кирил Петков да влязат в правителствената сглобка "Денков - Габриел", както и да го подкрепи за имунитета му. Втората тема вече отпадна - Борисов си даде имунитета, след като стана ясно, че близкият до него главен прокурор Борислав Сарафов е иззел делото "Барселонагейт" и сега то вероятно ще бъде покрито.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: МЪЛНИЯ В ПИК! ДЪРЖАВАТА ГЪРМИ: Бойко Борисов държи Кирил Петков и Лена със сексзаписи от резиденция Лозенец - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!