Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СЕНЗАЦИЯ: Изнесено е оборудване от площадката на АЕЦ Белене“, ДАНС вече е сигнализиран (ДОКУМЕНТ)

Кой покани и кой плаща посещението на Зеленски в София? Какви са мотивите за това посещение, в кои разходи е включен многомилионен разход за бюджета ни, който е на дефицит с милиарди и дългове за над 50 милиарда евро? Кой в Междуведомствения съвет, ДАНС, Министерски съвет и министерството на отбраната е разрешил изпразване на военновременен запас преди обновяване?

Тези остри въпроси от името на Сдружението с нестопанска цел "Моя страна България“, постави пред ПИК неговият председател - бизнесменът Ивайло Дражев.

По думите му, буквалното унищожаване на българската армия под командването на НАТО и американското посолство, е целенасочено и започнало от 2005 г. Целта била Източния блок на Алианса да е слаб, за да може да бъде ползван за площадки и бази и да бъде лесно командван.

“Нашите продажни корупционери в Народното събрание в момента решават генерално въпроса с тяхното наказателно преследване, скрити зад поредица престъпни изменнически законопроекти и решения в полза на Брюксел, Лондон, Вашингтон и Киев. 33 години националните предатели разфасоват българската армия, която беше еталон във Варшавския договор. Радев се опитва на думи да е против предоставянето на ПВО, танкове и снаряди, но на практика неговите престъпни служебни протежета постлаха магистрала от оръжия и боеприпаси“, продължи темата Дражев.

Той призова президента Радев да наложи вето и на двете решения за военновременните запаси и двата реактора на Белене, които парламентът прие вчера в спешен и извънреден порядък.

Той съобщи и новината, че е внесъл сигнал до ДАНС и ВКП, че част от оборудването на площадката на АЕЦ "Белене“ е изчезнало и изнесено в неизвестна посока и с решението на парламента се прави опит това да се прикрие.

“Най-комични накрая на цирка на украинския клоун с вечно напудрения нос бяха “Тримата от запаса” от Сараите - Пеевски, Ментата и тяхната секретарка Мустафата.

Ами какво да кажем за присъствието на 30-40 слуги и бенефициенти на соросоидните грантове, начело с Денков, Габриел, доносниците Сашо, Ивайло, явочника Огнян, внука на ДС Терзиев, който оплю рода си и другите безродници? И малко да се посмеем с един бивш говорител от БТВ, който с телешки възторг припкаше около Клоуна, Денков и Габриел, в готовност да падне на колене и да чака погалване по темето, след невероятните приветствени глупости които избълва от микрофона за “Добре дошли““, завърши темата с посещението на украинския президент у нас Ивайло Дражев.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: СЕНЗАЦИЯ В ПИК: Изнесено е оборудване от площадката на АЕЦ Белене“, ДАНС вече е сигнализиран (ДОКУМЕНТ) - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!