Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тази жена пи вода на гладно цял месец, няма да повярвате какво й се случи

Това е изповедта на жена, решила да последва примера на жените в Япония и да пие вода на гладно в продължение на месец.

Тя се интересуваше наистина ли влияе върху по-красивия тен и стройната фигура. Тя пи вода веднага след като се събуди.

„Стигнах до етап от живота си, когато си мислех, че не мога да имам по-малко енергия, по-лоша кожа и коса. Тялото ми изпращаше сигнали, че не работи правилно. Бях уморен през цялото време. Трябваше да направя нещо. Проучих обичая японските жени да пият вода сутрин на празен стомах. Реших да опитам“, каза тя.

Ето нейните съвети:

  • Изпийте четири чаши вода веднага след събуждане, на празен стомах и преди да си измиете зъбите. Ако ви е трудно да пиете толкова много вода, започнете с една чаша и бавно пийте повече, докато стигнете до четири чаши.
  • Не яжте нищо през следващите 45 минути.
  • Не пийте и не яжте нищо два часа след закуска, обяд и вечеря.

А това са промените, които се случиха с нея:

Чувстваше се по-свежа и здрава.Няколко дни след като започна да пие вода след събуждане, се почувства по-добре. Казва, че е усетила, че тялото й се освобождава от токсините по-лесно.

Метаболизмът й се ускори, тя казва, че е спряла да чувства глад на всеки час. Желанието да похапва между храненията изчезна, почувства, че има повече енергия.

Тя свали излишните килограми и тъй като вече не чувстваше глад като преди, яде все по-малко и се отърва от излишните килограми без много проблеми. Освен това, тъй като имаше повече енергия, тя започна да спортува повече.

Киселините й изчезнаха. Изчезна и чувството на дискомфорт след всяко хранене.

Кожата започна да изглежда все по-красива. Сега има по-малко бръчки по лицето, кожата изглежда здрава и сияйна и автоматично изглежда по-млада.

Косата й също е по-красива и здрава. Косата й беше много чуплива, трябваше да подстригва краищата си два пъти месечно. Вече не се чупи толкова много и е много лъскава.

Инфекциите на пикочните пътища са изчезнали. Тази жена твърди, че лечението с вода е разрешило уринарните й инфекции по-добре от всеки антибиотик. Вече не усеща паренето по време на уриниране.

Имунитетът й е укрепнал. Тя вече не е толкова болна, колкото преди, пише Bright Side.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Тази жена пи вода на гладно цял месец, няма да повярвате какво й се случи

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!